16 helmikuuta, 2012

"Reunan yli" ja shoppailua

Tässä pikapostaus hei! Jälleen iltavuoroon menossa, mutta haluun näyttää eilen tekemäni ostokset sekä yhden niistä lakoista kynsillä :D

Tässä ekaksi kynnet, joista ihan hyvä kuva. Tuo lakka on tuollainen "graffitinliilanharmaa", jossa näyttää pullossa olevan hopeista shimmeriä mutta en mä sitä kyllä kynsillä näe :D Ei ole kyllä lilahtavakaan kynsissä. Viimeisenä ostokset, kuvassa ei siis ole tulevaa arvontaa varten ostamiani tuotteita ;) Niistä on ihan surkea kuva (tule kamera tule), ei uskois että otettu samalla laitoksella kuin kynsikuvat :PKävin shoppailemassa arvontaa varten, ja en sitten voinut olla ostamatta muutakin :) Anttilasta tarttui mukaan kaksi essien lakkaa, "Over the Edge" joka on kynsillä ja sitten hennon vaaleanpunainen "Vanity Fairest". Emotionilta ostin kauan katselemani OPIn "Happy Anniversary"n ja lisäksi halusin kokeilla OPIn mustaa lakkaa, niin ostin sävyn "Lady in Black". Pikkupullo voidetta kokeeksi, on vähän hinnoissaan nuo OPIn hoitotuotteet :P Ja vaikken paljoa käsin maalaile, multa puuttui silti kultainen nailart-lakka. Sit en edes tiedä mitä teen noilla crackleillä, kunhan piti ostaa.


Tällaista tänään, viikonlopuksi lupaan teille kunnon kynsistä hieman paremman postauksen :D

4 kommenttia:

 1. Miulla on nyt samat Kiss'in art lakat. Oli kyllä pieni pettymys, pigmentti on niin heikko:c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :/ Mutta kiitos varoituksesta, just kuivuu pohjalakka ja ajattelin noita kokeilla :D Täytynee henkisesti varautua ;)

   Poista
 2. Ihanan värinen lakka ja ihania ostoksia!

  Pitää katsoa, jos viittisi joskus käydä ostamassa tuollaisen Essien..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ne on samoissa hinnoissa kuin OPIt, mutta vaikuttavat kyllä ihan laadukkailta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)