05 helmikuuta, 2012

(Swatch) OPI Serena Glam Slam

Tässä testissä mun Serena-paketin molemmat lakat, Your Royal Shine-ness ja Servin' Up Sparkle. Netistä googlettamalla näitä Serenan duopaketteja löytyi enemmänkin, olen taas hieman viisaampi ;)

Ensin kynnelle Your Royal Shine-ness. Lakan pohjaväristä en osaa juurikaan sanoa, mutta se on täynnä hopeista shimmeriä. Tämä muistuttaakin Lucerne-tainly Look Marvelousia, tosin on vaaleampi. Erittäin helppo levittää kynnelle, ja peittikin kivasti kahdella kerroksella. Ja molemmat on uskomattoman nopeita kuivumaan!


Sitten päälle Servin' Up Sparklea. Lakka on väritöntä, seassa paljolti pientä holoshimmeriä/glitteriä ja isompia hexglittereitä. Tämä oli pienoinen pettymys, koska lakatessa hexglittereitä ei juurikaan tullut kynnelle. Näyttivät olevan vain pullon reunoilla ja pohjalla, vaikka hyvin ravistin ja kääntelin. Muutaman sain kuitenkin kaivettua sieltä kahdella kerroksella :D Mun mielestä nämä oli paremmat ilman glitterikuorrutetta, joka voisi jonkun muun värisen lakan kanssa toimia paremmin :)Eli kynsillä tuttuun tapaan Orlyn Nail Armoria, ja kumpaakin näistä lakoista 2 kerrosta. Päällimmäisenä Orlyn Sec n Dry. Nyt alkaa jo tuntua siltä, että seuraavat kynnet vois ihan koristellakin :D Mun mielestä ihan liikaa vain swatceja pyörinyt viime päivinä täällä :P

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)