10 syyskuuta, 2012

Violettia ja kultaa

Noniin, sen verran ongelmani on selvinnyt, että vika oli todennäköisesti yhteydessä. Vaihdoin toisen operaattorin mokkulaan, joka on lojunut laatikossa hitaan yhteyden vuoksi. Se kuitenkin päästää bloggeriin ja kommentoimaan, ihme juttu.

Tällä kertaa yksinkertaiset kynnet, joista tykkään tosi paljon. Eka kertaa kokeilussa China Glazen No Plane Jane. Violetti/rusehtava duochrome, ja kolmannella kerroksella peitti. Siveltimen vedot jää ehkä aavistuksen näkyviin, muttei lainkaan häiritsevästi. Erittäin kaunis violetti sävy, just mun mieleinen :) Tässä suht oikean värinen kuva lakasta.


Halusin kultaista kimalletta, ja lisäsinkin vain Nfu-Oh:n glittermixiä kynsien tyviin. Hieman jouduin lisäillä isompia glittereitä, mutta muuten sai hyvin kaikkia hippuja kynnelle, eikä tullut liian paksusti. Mun makuun juuri sopivasti ;) Näissä kuvissa taas värit on vähän mitä sattuu, jos mä en enää leikkisi mun pokkarin valkotasapainolla :D











-Orly, Bonder
-China Glaze, No Plane Jane, 3 kerrosta
-Nfu'Oh, Bling-Bling-26
-Seche Vite

Näiden päällä on kaksi kerrosta Seche Viteä, ja glittereitä ei tunne lainkaan lakan alta. Tykkään näistä, enkä halua poistaa näitä vielä tänään, huomiseksi sitten onkin jo uusia kynsisuunnitelmia ;)

10 kommenttia:

  1. Noi onkin kivannäköiset ihan tollasenaan! :) Paremmin sait kyllä kuviin tuon duochromisuuden, mitä mä onnistuin omissa kuvissani saamaan. Ja muutenkin ne omat lakkaukset meni vähän niin ja näin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ihanathan ne sinunki oli, älä höpötä :D Tuo on vähän tuurista varmaan kiinni, miten osuu kameralle, kun tuntuu että aina jos oikein yrittää niin ei onnistu ;)

      Poista
  2. Oikein kivat! Tykkään tosta glitteristä, hauskempi noin kuin kärjissä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä oon viimeaikoina tykästynyt tähän tapaan koristeiden kanssa :)

      Poista
  3. Tosi kaunis lakka! Alkuun katoin että olis vähän samannäköinen kuin Wettiksen Gray's Anatomy, mutta onhan toi paljon violetimpi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana :) Joo, ekassa kuvassa onkin vähän liian samea, mutta paljon violetimpi on tosiaan tämä ;)

      Poista
  4. vähän tämän postauksen aiheesta poiketen! tilasin itselleni leimasinvehkeet ja tänään niitä äsken kokeilin ensimmäistä kertaa, niin meinasi vähän alkaa leviämään ku laitoin kirkkaan lakan päälle. Mitä sinä laitat niitten päälle, ku teet aina niin nätin näkösiä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynsistähän tässä vielä puhutaan ;D Itse levitän Seche Viten, se ei yleensä levitä. Päällyslakka kannattaa levittää vasta kuivuneen leiman päälle, itse odotan kymmenisen minuuttia ennen päällyslakkaa. Ja jotkut päällyslakat sotkee enemmän kuin toiset. Yks varma on Konadin oma päällyslakka, mutta se on hidas kuivumaan. Voin kyllä suositella Secheä ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)