12 syyskuuta, 2012

31 Days Challenge, Day 18: HALF MOON

Tänään haastelakkaus, ja nämä on suoraan kopioitu Nailasaurus-blogista, ohjeen mukaan tehty. Ohjeet voi siis käydä kurkkaamassa ylläolevasta linkistä.

Nuo reiänvahvistimet oli vähän liian pieniä mun leveille kynsille, jouduin laittaa ne tosi alas, ja olisin halunnut isomman alueen puolikuulle. Ehkä käytän ensikerralla manikyyritarroja, tai teen vapaalla kädellä. Mutta pienempi- ja lyhyempikyntiselle nämä käyvät varmasti hyvin. Puolikuun "kulmia" täydensin Orlyn Instant Artistilla, tälläista jälkeä tuli tässä vaiheessa.Laitoin sitten noita isompia hexglittereitä Nfu'Oh:n glittermixistä, kun ne hexglitterit itä mulla on pelkältään purkissa on mun mielestä liian keltaisia, nämä on just täydellisen kultaisia :) Laitoin ne oikeestaan melkein kokonaan mustan alueen päälle, että saisin vähän isomman näköisen vielä tuosta puolikuusta. Sitten kaksi kerrosta Secheä päälle.

-Orly, Bonder
-Color Club, Milky White
-reiänvahvistimia
-OPI, Lady in Black, 2 kerrosta
-Orly Instant  Artist, Jet Black
-Nfu'Oh, BlingBling-26
-Seche Vite

Yhtään ei harmita, etten ehdi tänään uusia lakkauksia :D Tykkään näistä tosi paljon, ovat jotenkin elegantin näköiset. En ymmärrä miten ei ole aiemmin tullut kokeiltua puolikuuta, vaikka olen pidemmän aikaa jo tykännyt mieluummin laittaa koristeet kynnen tyveen kuin kärkiin. Mutta ehkäpä näitä nyt sitten nähdään toistekkin tässä blogissa ;)

24 kommenttia:

 1. Tosi hienot! Oon ite miettiny onko noi puolikuut nyt sit hyvännäkösii vai ei, oon sillä vaiheilla. Mutta noi on kyllä tosi hienot! :) Ehkä kokeilen itsekkin joskus puolikuumanikyyriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsellä ollut vähän sama juttu mielessä, että onko vai ei :D Jotkut on kivoja, mutta kaikki ei ;)

   Poista
 2. Ihan älyttömän tyylikkäät! Itellänikin on tällä hetkellä puolikuut kynsillä, kultaa ja violettia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kulta ja violetti on kyllä kiva yhdistelmä ;)

   Poista
 3. Ihanat! Voisitko tehdä noista tuton??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Voisinhan mä yrittää :) Sais ensin sen kameran jalustan hankittua ;)

   Poista
 4. Noi on kyllä yksinkertaiset ja kauniit! Mullakin olis tollasia isompia glittereitä jemmassa, mutta en oo saanu niitä vielä kynsille asti.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on tästäkin vielä isompia, mutta ne pysyy kaarevalla kynnellä niin huonosti, et käytän mieluiten tätä "välimallia" ;) Tykkään myös miten Sammy tekee niillä isoilla mehiläiskennokuviota, ehkä uskaltais joskus yrittää :)

   Poista
 5. Oi miten upeat! Pari vuotta sitten inhosin puolikuumaneja ja nyt voisin pitää niitä koko ajan! Niin se maku vaan muuttuu parempaan suuntaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sekin kyllä riippuu miten ja millä väreillä ne on tehty ;) Ja joo, kyllähän se mieli muuttuu ;)

   Poista
 6. Oon nähny tosi monet hienot puolikuut, ite en ole kokeillut, ehkä pitää, nää on ehkä hienoimmat jotka olen tähän asti nähnyt, wau!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kyllä kannattaa ainakin kokeilla ;)

   Poista
 7. Ihanat sekä koristeiden kanssa, että ilman :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olis tosiaan mennyt ilman koristeitakin ;)

   Poista
 8. Ihanat :) Nää on kyllä niin osuvat! :)

  VastaaPoista
 9. Glitterit kruunaa kyllä koko komeuden. Pitäisköhän sitä itsekin testata puolikuuta, vielä olen vähän sen kanssa empinyt...?

  Tosiaaan mustan kanssa näyttäisi toimivan ihanasti, joten voi olla että on pakko vähän apinoida näitä tekemiäsi ihanuuksia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raja on kyllä hyvä peittää jollain, paikkaa vähän epäsymmetrisyyttä :D Kokeile ihmeessä, ja matkia saa, niin minäki tein ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)