15 syyskuuta, 2012

Graffiittiköynnöstä

Rouva Saamaton tervehtii teitä myöhäisellä postauksella. Tämä lakkaus oli kynsillä torstaista tähän päivään, ja on jo poistettukkin ;)

Oon himoinnut OPIn Number One Nemesistä, ja yhtäkkiä muistinkin sen olevan lähes dupe Chanelin Graphitelle, joka mulla jo on. Kerran olen sitä käyttänyt, mutta blogin puolelle ei silloin jostain syystä päätynyt. Nyt se pääsi taas kynsille, ja on se vaan nätti. Niin nätti mitä nyt harmaa voi olla :D Tässä kuvat auringossa ja varjossa pelkästä lakasta.Koristelut tuotti kovasti päänvaivaa. Lakkasin muutaman viirun paperille, ja kokeilin erivärisiä leimauksia päälle. Päätin sitten leimata valkoisella, ja valitsin tuollaisen "kasvikuvion". Voi että, tuo leima ja väri sopikin tähän niin hyvin!
-Orly, Bonder
-Chanel, Graphite, 2 kerrosta
-leimaus Konadin valkoisella Magnon XL-laatasta L
-Seche Vite

Näissä meninkin pari päivää, ja tänään vaihdoin lakkaukset. Kävin perjantaina shoppailemassa, ja luokseni löysi Chanelin Quartz. En ole varma halusiko sitä, mutta on samaa kokoelmaa jo omistamieni Peridotin ja Graphiten kanssa, niin "pitihän" sekin hankkia vaikka normihinta vähän kirpaisikin :D

Mulla on valtavasti lakkaostoksia esittelemättä, ainakin toistakymmentä uutta lakkaa! Yritän tässä kunnostautua, ja esitellä ne teillekin piakkoin.

Ostin perjantaina myös jalustan mun kameralle, ja harjoittelin tänään kynsivideon kuvaamista. Täytynee vähän säätää kameran video asetuksia, koska kuvaamani harjoittelupätkät olivat 3Gt:n kokoisia :D Mutta ehkäpä jo tässä kuussa tullaan näkemään tämän blogin ensimmäinen video ;)

P.S. Joo, on sitte kirjoitusvirhe otsikossa, saa nyt olla kun on luonut jo osoitteenkin tuolle kirjoitusvirheelle :D

8 kommenttia:

 1. Ihana lakka ja kaunis leima ♥

  VastaaPoista
 2. Vau, toi on upee lakka! Täytyy kyllä itsekin varmaan hommata joku ton sävynen. Ai niin, oon ostolakossa ennen kuin saan vanhat kokeiltua! Eli ei hetkeen ainakaan voi ostaa, mutta laitetaan wishlistille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana se on, mutta siinä on se pieni ruskeahko sävy mistä en ole varma että tykkäänkö :D Voi, ostolakot on niin turhauttavia ;)

   Poista
 3. Tosi kaunis tuo leima! Oi vitsi nämä sopii hienosti yhteen! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)