08 syyskuuta, 2012

Miten jälleen leimaus voi pilata muuten hyvän lakkauksen

Näissä en viihtynyt. Reippaasti lyhennetyt kynnet, ja jälleen ollaan asialla: ihan kiva pohja, mutta leimaus pilasi nämä. Oon kyllä leimannut taas luvattoman usein, koska se on niin nopea tapa koristella. Alkaa vain ideat ja kuviot jo loppumaan :D

Lähdin kuitenkin kokeilemaan kelmulla marmorointia. Näin Sannun ja Belegwenin upeat marmoroinnit hololakoilla, ja halusin kokeilla tätä tekniikkaa. Halusin vain väreiksi kaksi ihanaa lakkaa OPI:n Nicki Minaj -kokoelmasta, kun ne on niin nättejä rinnakkain :)

Tekniikka oli helppo, ja tästä videosta lunttasin mallia. Niille, jotka eivät jaksa avata linkkejä, homma menee lyhyesti näin. Pari kerrosta lakkaa kynnelle, jonka haluaa ns. pohjaväriksi. Tämän jälkeen kynsi kerrallaan paksuhko kerros lakkaa, jonka jälkeen kelmupallerolla painellaan kynttä jolloin siihen tulee marmorimainen kuvio. Tähänkin voi eri tavalla painelemalla vaikuttaa millaista jälkeä saa. Itselle tuli tällaista, ätällaista, älkää välittäkö siivoamattomista reunoista :PHalusin myös itse lisätä kokokynnenkuvan tähän päälle, ja leiman kynnelle saatua ei näyttänyt enää niin kivalta idealta. Ja niinku facessa ilmoitinkin, kaiken lisäksi nämä kuvat koneelle saatuani huomasin leimanneeni väärällä lakalla :D Miten näin voi käydä? Ajattelin värinä yhtä tiettyä, sitten ajattelin toista, ja sitten näissä toisissa ajatuksissa hain lakan hyllystä ja aloin töihin. Kun siirsin kuvat koneelle, muistin että eihän se tämä pitänyt olla :D Tässä nyt kuitenkin leimattu versio, josta paremmat kuvat kun on kuvattu seuraavana päivänä valoisampaan aikaan.
-Orly, Bonder
-OPI, Fly, 2 kerrosta
-OPI, Did It On 'Em, 1 paksu kerros
-leimat Magnon laatasta A36, Color Clubin Wild At Heartilla
-Seche Vite

Näissä siis oli alun siis oli alunperin tarkoituksena leimauslakkana toimia OPIn DS Extravagance, joka olisi purppuran (?) väripinut paljon paremmin näihin. Mutta ehkä toiste sitten. Mutta ehdottomasti aion tehdä toisetkin kynnet tällä tekniikalla, seuraavat värit onkin jo mielessä ;)

18 kommenttia:

 1. Uuuu, hienot! Ei musta ainakaan leimat pilanneet noita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne oli vain erilaiset kuin olin ajatellut ;)

   Poista
 2. Ei mustakaan leimat pilanneet noita! Mulla nyt kanssa tuo Did it on 'em kynsillä, se vaan on älyttömän kaunis lakka! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! On se vaan nätti, ihanan raikas :)

   Poista
 3. Tuota kelmutusta pitäisi itsekin kokeilla. Sulle on tunnustus mun blogissa. :)

  VastaaPoista
 4. Ei tuo leima minustakaan pilannut kynsiä yhtään! :) Tosi ihanat kynnet, saatanpa joskus koittaa itsekin.:D

  VastaaPoista
 5. Nuo kelmutukset on upeat, yritin kerran itse mutta en oikeen saanut toivomaani tulosta... Täytyy selvästi kokeilla uudestaankin jos sillä voi kerran saada noin upeaa jälkeä!

  Sinulle on tunnustus myös mun blogissa:)

  VastaaPoista
 6. Aika liskomaiset :D hienot on kyllä

  VastaaPoista
 7. Pitäisikin kokeilla tuota kelmukoristelua. En oo aiemmin jaksanut yrittää, kun mullon aina huono tuuri kokeilujen kanssa :D Nyt sit ongelma on vain se, mitkähän värit sopisi kivasti yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Mulla taas yleensä ekat kokeilut onnistuu, ja sit kun oikein suunnittelee ja yrittää niin sitten ei ;) Mä ajattelin kokeilla valkoisella ja punaisella, ja mustalla ja punaisella. Kokeile sä ensin, niin näen sitten että kannattaako ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)