27 syyskuuta, 2012

Oktoberfest pitsillä

En malttanut olla esittelemättä lakkausta jo tänään, vaikka aiemmin julkaisinkin jo postauksen. Ja huomiselle ei sitten ole mitään, mutta kun nyt oli aikaa kirjoittaa :D

Luokseni on tällä viikolla saapunut monta uutta lakkaihanuutta. Ensiksi niistä halusin kokeilla OPIn Everyday is Oktoberfestiä. Lakka on tumman violetti, jossa on paljon syvän punaista shimmeriä. Luonnossa tuota violettia en juurikaan huomaa, mutta kauniin värinen tämä on silti.

Myös tilaamani BundleMonsterin laattasetti oli kotiutunut, niin päätin leimata siitä jonkun kuvion. Ei vain ollut yhtään mielikuvaa, mitähän mahdollisesti haluaisin leimata ja millä värillä, lakan väri kun on noin hallitseva. Leimasin sitten pitsinauhat valkoisella, ja olin hyvin tyytyväinen valintaan. Sain vielä idean, että laitan hopeista glitteriä pitsin päälle, ja livenä se näyttääkin tosi ihanalta. Kuvista ei harmi kyllä erotu niin paljoa. Pari kuvaa ulkona, ja pari sisällä. Sisäkuvissa erottuu lakan väri parhaiten (ihme kyllä).






-Orly, Bonder
-OPI, Everymonth is Oktoberfest, 2 kerrosta
-leimat laatasta BM-321, Konadin valkoisella
-Mavala, Sparkling Silver
-Seche Vite

Kävin tänään emotionissa, ostamassa päivävoidetta, ja myyjä ihasteli kovasti mun kynsiä :) Tykkään kyllä itsekkin tosi paljon. Nyt esittelen kuitenkin mun ostostelut, joista vielä yksi paketti tulee joko huomenna tai maanantaina ;)

Ensin TransDesign-tilaus. Pari lakkaa himotuslistalta, muutama "täytelakka".


OPIt vasemmalta oikealle: The One That Got Away, DS Luxurious, DS Classic, Everymonth is Oktoberfest, German-icure by OPI


China Glaze Tinsel Town, Orly Miss Conduct, OPI Care to Danse?, OPI Nothin' Mousie 'bout It.

Muutamaa lakkaa ihmettelen, miksi tilasin, mutta nättejä ne on silti kaikki. Tässä kuva tällä viikolla ihan kaupasta ostetuista lakoista.


Tarjouksesta ostettu OPI Suzi Takes the Wheel, en varmaan muuten olísi tuota sävyä valinnut :D Tänään hankittu Altar Ego, oli vain niin jännittävä, että pakko sitä on kokeilla itse. Ja essie Jamaica Me Crazy, upea väri ei tässä kuvassa kyllä erotu.

Viimeksi mainitun ostin hieman oudommalla verukkeella. En tykkää käydä (Kokkolan) Citymarketissa, ja miehen kanssa oltiin kaupungilla ja se ilmoitti haluavansa vaihteeksi sinne ruokaostoksille. Ensin vastustin, mutta muistin että siellä oli essien lakkoja. Lapsellisesti sitten ilmoitin, että jos joudun tulla mukaan, niin en lähde sieltä ilman yhtä essietä :D Ja tämän valkkasin, kaivelemaan jäi vielä Sexy Divide. Jos sitten ensi kerralla ;)

Tässä vielä laattasetti levällään pöydällä, olisi ehkä voinut kuvata paketissakin. Kuvakin on vähän hassu mutta olkoon.


Matkalla on vielä kolme a-englandin lakkaa, joita tosiaan odottelen huomenissa tai maanantaina. Mulla on lakkaus jo valmiiksi suunniteltu yhdelle niistä, että tulisivat jo ;)

18 kommenttia:

  1. Ihastuttavat nuo pitsikynnet :)

    VastaaPoista
  2. Haha, sama lakka kynsillä tällä hetkellä! Tosin postaukset on myöhässä, mutta kyllä ne sinnekin asti ehtii. :) Mulle tuli kauhee himo tehdä tilausta jenkkeihin kun katto näitä sun ostoksia, mutta pakko yrittää vielä sinnitellä vähän aikaa ilman uutta tilausta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritän taas olla ens kuun tilaamatta, mut en kyllä tiiä kun tulee se Color Clubin Holojuttu ;D

      Poista
  3. Ah miten paljon kaikkea ihanaa! German-icure by OPI oli mulla jo ostoskorissa mutta päätin kuitenkin lykätä tilaamista pikkuisen.

    Ja on laattoja mistä valita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt pitäis olla kuvia kyllä :D Mutta aika lyhyiltä vaikutti kokokynnenkuvat, saas nähdä... Ainakin kiekolla näyttää ihanalta tuo Germanicure ;)

      Poista
  4. Ihanat kynnet ja ostokset! :)

    VastaaPoista
  5. Todella nätit kynnet. Ihanan värinen tuo alulakka ja pitsit sopii siihen hyvin.

    VastaaPoista
  6. Rakastan a englandin lakkoja! Mua niin nyt kiinnostaa, mitä on luvassa.

    Sulle on tunnustus blogissamme:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Swatcit on ainakin ollu ihania ;) Joutunee odottaa vielä, ei ainakaan tänään ollut tullut... Kiitos tunnustuksesta ;)

      Poista
  7. Ihanat kynnet (: Ja noi kaikki lakat awwww :)

    VastaaPoista
  8. mistä sait opeja alennuksella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo yksi kappale löyty Kokkolan Emotionista ;)

      Poista
  9. Siis ei vitsit mitä ostoksia, kelpais kyllä ihan joka ikinen tännekin osoitteeseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania ne on, vaikka nyt kun sain DS Classicin kynsille, tuntuu ettö olisinkin voinut jättää sen välistä ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)