09 syyskuuta, 2012

Jännittävä Synchro

Anteeksi, etten ole voinut vastata edellisen postauksen kommentteihin vielä. En ole perjantaista asti päässyt kirjautumaan bloggeriin. Nyt pääsin, ja toivon että pystyn julkaisemaan tämän postauksen. En edelleenkään pysty vastata kommentteihin, mutta toivotaan että ongelma korjaantuu pian! Kiitos silti kaikille ihanille kommentoijille ;)

Tällä kertaa näytillä perjantaina lakatut kynnet, joihin kokeilin Orlyn Synchroa. En ole varma miksi ostin tämän, enkä ollut varma haluanko sitä kynsillekkään, olen vain siirtänyt ja siirtänyt sen testausta :D Tuossa punertavassa sävyssä näkyy tietyssä valokulmassa häivähdys vaaleansinistä. Jota oli tietysti vaikea saada kuvaan :D Lakkaa kynsillä kolme kerrosta päällyslakan kanssa. En ole varma tykkäänkö tästä lakasta vai en, mutta ainakin se on jännä ;)



Leimasin näihin Konadin vaaleansinisella tuollaiset koukerokuviot Magnon laatasta A52. Väri sopi näihin tosi hyvin, mutta tosiaan silloin kun lakassa näkyy vaaleansininen häivähdys, tuo leima ikäänkuin häviää siitä kohtaa :D




Näissä vietin sitten kaksi päivää. Mun teki niin mien kynsdä eilen kynsiä, mutta onnistuin pysyttelemään lakoista erossa :D Ei sillä etten olisi näistä leimaukykännyt, mun mielestä olivat loppuviimein ihan kivatein ihan kivat.

Kun tulin lauantaina aamuvuorosta, huomasin tuolilla "yllätyksen". Facessaettä oon jostain syystä pitänyt mun OPI-pulloja takanreunalla, ja eilen kun mies poltti takkaa niin oli kerännyt kaikki pullot tuohon meidän boolimaljaan :D



Pakko vieln kukka tähän kukkakuva, kun näitä perhosia on tosi paljon meidän pihalla, mutta vain kerran olen osunut kameran kans samaan aikaan paikalle ;)


Tänään on uusittu lakkaukset, ja oon ihan tosi tyytyväinen niihin. Bloggerin salliessa esittelen ne sitten huomenna ;) Edelliseen postaukseen oli muuten tapahtunut jotain ihmeellistä, julkaisuvaihe oli sekoittanut lauseita jotenkin kummasti. Tarkistan aina tekstin, enkä todellakaan päästäisi sellaisia läpi. Kävin ne korjaamassa :D

12 kommenttia:

  1. Toi lakka kyllä näyttää tosi jännältä! :)
    Outoa, että sulla on noita ongelmia tän bloggerin kanssa, ite en oo huomannut mitään omituista viime aikoina..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Nytkin tulin työpaikalla vastaileen kommentteihin, kun kotona ei pysty ;D

      Poista
  2. onko nuo kaikki tosiaaan opeja?
    Toivottaasti saat bloggerin toimimaan!

    VastaaPoista
  3. no ohhoh, miten monta OPI lakkaa sinulla on! Kateellinen kyllä olen :) Ja todella kauniit kynnet! Harmi vaan, että kaksi kuvaa ei näy :S niissä on sellanen ikoni niinku valkoisella taustalla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Yritän ladata niitä kuvia uudelleen, mutta katsotaan jos saan toimimaan ;)

      Poista
  4. *materialismi kateellisuus* ;)sitte ku sais sen Opin here today aragon tomorrow suede niin life is completed :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäki himoitsen niitä Suede-lakkoja, ei vain ole tullut vastaan vielä... Omalla listalla olis se Lincoln Park After Dark Suede ;)

      Poista
  5. Mä oon pohtinut kauheesti ton lakan ostamista ja nyt lähti sit lopulta Synchro ostoskoriin. En oikein itsekään osaa sanoa et onko tää kaunis vai ei, muta jotenkin niin jännä, et haluan omistaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä tämä ainakin oli :D En tosin tiedä tuleeko käytettyä enää toiste ;)

      Poista
  6. On nuo lakkaukset hienot, niinkuin aina. :)
    Ja tuo perhonen on neitoperhonen. (en muuten tietäis, mutta kun pienenä tunnistin aika monta perhoslajia ja tuo kuuluu niihin näyttävimpiin ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Mä pienenä kans yritin tunnistella perhosia, mutta olisin silti vannonut tämän apolloksi :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)