04 syyskuuta, 2012

31 Days Challenge, Day 16: TRIBAL PRINT

Takaisin 31 päivän lakkaushaasteen pariin, vaikka onkin jo vähän vanha juttu :D Tässä linkki kuvaan, josta näkyy ne päivät. Tämä tosiaan jäi heimokuviopäivän takia katkolle, kun se tökki ajatuksen tasolla niin pahasti. Päätin siis mennä sieltä, mistä mun mielestä mukavimmin pääsi. Heti haasteen alkuun ajattelin tekeväni tälle päivälle tribaalikynnet, se vain jostain syystä unohtui. Eilen sitten halusin jotain syksyistä väriä, ja kokeilin yhtä uusimmista ostoksista, Wet n Wildin Orangea.

Laitoin alle kerroksen essien Fear & Desirea, koska tämä ei varmaan ole kovin peittävä lakka. Tässä kuvat pelkistä lakoista, tosiaan kerros essietä ja päällä kaksi kerrosta Orangea. Tässä on pelkillään hieman liian keltainen shimmeri mun makuun.



Mietein mitä leimaisin siihen, ja päädyin mustiin tribaaleihin. Samalla päätin, että tämä olkoon nyt haastepäivä nro 16, että voin sitä jatkaa. Mieli kun ei pitkästä tauostakaan huolimatta antanut periksi skipata tätä päivää ;) Ja kuitenkin ideapulassa kaihoten muistelen tätä haastetta. Mustat tribaalit sopi mun mielestä tähän tosi hyvin, eikä keltaisuuskaan enää häirinnyt. Leimat ei kaikki osuneet ihan samalle korkeudelle, niin päätin hieman lisätä pilkkuja niitä tasoittamaan. Mun mielestä tuli tosi kivat kynnet :)





-Orly, Bonder
-essie, Fear & Desire, 1 kerros
-Wet n Wild, Orange, 2 kerrosta
-leimat Magnon laatasta A42 Konadin mustalla
-pisteet mustalla akryylimaalilla pikkuruisella dotting toolilla
-Seche Vite

Näin tätäkin saatiin eteenpäin! Tästä linkistä pääset selaamaan mun toteuttamia haastepäiviä. Älkää pliis katsoko edellisen haastepostauksen päiväystä, mua alkaa hävettää :D

21 kommenttia:

  1. Ihanat värit ja kuvio, tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nämä oli kyllä niin mun näköset ;)

      Poista
  2. En olis ees huomannut noita pilkkuja itsetehdyiksi jos et olis maininnut, sopii niin hyvin noihin. Nää lakkaukset menis mun kynsillä loistavasti! :D

    Mäkin oon vähän miettinyt et kokeilisko tehdä lakkauksia jonku tollaisen listan mukaan, ideat alkaa oleen välillä aika vähissä. Tosin en tasan ala vaihtamaan lakkauksia joka päivä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ideoiden vuoksi tähän palasinkin, ja varmaan aloitan jonkun uuden tän jälkeen ;) Yllättävän kivasti sain kyllä nuo pilkut, ne oli paljon helpompi tehdä maalilla kun lakalla :)

      Poista
    2. Pitää vielä lisätä tähän tunnustus :)

      http://belegwen.blogspot.fi/2012/09/i-love-your-blog.html

      Poista
  3. Aivan ihanat! Tykkään tuosta oranssien yhdistelmästä kovasti ja nuo kuvioinnit on niin piste i:n päälle!

    Mun olis kans tarkoitus jatkaa haastetta tässä ihan päivänä minä hyvänsä, en tajua miten mä olen juuttunut half moon-päivään???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jos olisin tiennyt tuon noin keltaiseksi, olisin laittanut tummemman oranssin tai jopa punaisen alle ;) Äkkiä en arvaisi Half Moonia jumituspäiväksi :D Saa nähdä miten itellä, ainakin tulee sitten kerran kokeiltua ;)

      Poista
  4. Mistä oot ton laatan tilannu ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Magnonailsiltä, googlettamalla löytyy niiden sivut :)

      Poista
  5. Siis todella nätit ja tuo sävy on ihana! :)

    VastaaPoista
  6. Hienot! Itse kammoan tätä päivää haasteessa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jäänki innolla odotteleen teidän versioita näistä päivistä ;)

      Poista
  7. Nätti kuvio! Oransseihin kynsiin kyl vaan jotenkin sopii mustat leimaukset tosi hyvin.

    VastaaPoista
  8. Ihanat kynnet!
    Kysymys, pitääkö leimaukseen käyttää leimauslakkaa vai käykö tavallinen kynsilakka? Ja toinen kyssä, voiko leimauksen tehdä geelikynnelle ja laittaa päälle viimeistelygeelin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä tavallisetkin kynslakat käy leimaukseen, jos ovat koostumukseltaan sopivia ja tarpeeksi pigmenttisiä :) Kokeilemalla löytää, ja esim. tunnistella "leimaus" näet kaikki lakkaukset missä oon leimannut, ja sieellä on myös tavallisia lakkoja mukana. Itse en ole geelikynsiin leimannut, vaan käyttäny water decalseja, joka tulee geelikerrosten päälle kun tahma on pyyhitty pois, ja sitten päälle vielä UV-geelilakka. Mutta oon kuullut, että samaan väliin kyllä voisi leimata ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)