21 tammikuuta, 2012

31 Days Challenge, Day 3: YELLOW nails

Oon yrittänyt vältellä tätä päivää! Pinkki on niitä värejä, joita haluan joskus kynsiin, mutten viihdy. Keltaista en ole koskaan halunnutkaan :D Meinasin oikaista tekemällä kultaiset kynnet, mutta se olis ollut huijausta, joten käytin ihan rehellisesti keltaista lakkaa.

Lakan saatuani kynsille, alkoi samantien kaduttaa. Tämä oli sellaista paksua liisteriä, jota ei saa tasaisesti millään. Joihinkin kohtiin klimppiintyi, toisista paistaa läpi. Ajattelin että GOSHin Vanilla Ice pelastaa tilanteen, kuten niin monesti epäkivojen värien kanssa :) Ja kyllähän niistä vähän paremmat tuli. Vieläkään ei ihan kelvannut, joten laitoin sit uutta Technicin lakkaa. Alkoi ehkä näyttää jo paremmalta, mutta ainahan voi lisätä koristeet ;) Että tällaiset tuli. Mutta nämä ainakin on koristeitakin myöten keltaiset! :D


Kuvassa kimaltaa enemmän Vanilla Ice pohjalta, kuin päällä oleva glitterlakka :) Käytetty:
-Orly, Nail Armor
-MNY, 749, 2 kerrosta
-GOSH, Vanilla Ice, 1 kerros
-Technic, Lustre, 1 kerros
-fimoja
-Orly, Sec n Dry

10 kommenttia:

  1. Näähän on kivat! :) Ainakin mun mieleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eivät sentään ole ihan tipunkeltaiset :D Mä niin tarvin pastellisävyisen keltaisen, siinä vois viihtyä :)

      Poista
  2. Wau, nää on tosi kivat! Ostin juuri tänään keltaista lakkaa, jota ajattelin lisätä petroolin kaveriksi jollain tavalla (älä kysy miten, en osaa mitään kivoja maalaustekniikoita....)

    Niinpä kynnet on nyt sitten petroolit, keltainen olisi sopinut nyt loistavasti, koska synttäreille lähteissäni päällä on keltainen.... öööö... tunika? ja turkoosit helmet. Sitä keltaista lakkaa on vain sellaisenaan vaikea mieltää hyväksi väriksi, mutta toi näyttää tosi hyvältä noilla kimalteilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mielenkiintoinen väriyhdistelmä, keltainen ja petrooli :) Pallot ainakin on helppo tehdä vaikka millä välineellä. Ja keltaiset pallot nauhana vois sopia, jos sulla on kerran helmet ;)

      Poista
  3. Itsellä kanssa ongelmia keltaisten lakkojen kanssa, en tykkää omissa kynsissä yhtään. Noi näyttää kyllä kivalle! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Kyllä nuo kuvissa näyttää ihan nätille, mutta en kyllä yhtään viihtynyt niissä :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat kynnet. Toisaalta tosi kesäiset, mutta sopii hyvin myös talveenkin :D. "Jahvat tulloo" xD

    Mulla on itsellä joku keltainen lakka (oisko ollut Rimmelin) mutten oikein tykkää siitä. Ehkä jos laittais jotain koristuksia ym.. sen kanssa, mutta yksinään se on ainakin ihan kamala.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ainakin ne on pirteät! Tulipas elävästi mieleen se mummo potkukelkalla :D

      Mä ostin tän keltaisen, kun suunnittelin ampparikynsiä :) Ei vain ole tullut tehtyä niitä vielä.

      Poista
  6. Kiva seurata miten jokainen tulkitsee tän haasteen =) Käyppäs vilkaisemassa miun keltaisia! Onko edelleen muuten kiva tehdä haastetta vai joko on "ähky" tullut? =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanat oli sun keltaiset kynnet :) Mä tykkään kans katsella muiden versioita! Ei ole ähkyä vielä, otan silloin haastpäivän kun on ideat lopussa, ei mitään stressiä ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)