27 marraskuuta, 2012

Ruskeat kynnet ruusuilla

Suunnittelematon blogihiljaisuus iski. Tai oikeastaan tietokonetauko, en oikeastaan ole torstain jälkeen ollut koneella. Pair kynnrt tuli tehtyä mun juhliin, mutten jaksanut kuvata niitä.

Edelliset kynnet olivat tosiaan perjantaista tähän maanantaihin, ja olivat kovastikin uusimisen tarpeessa :D Ei vain ollut inspistä kynsien laittoon, eikä oikein ideoitakaan. Valitsin syntilaatikosta Golden Rosen mattalakan. Kahdella kerroksella peitti, ja olin aluksi innoissani sen väristä, kun ruskean seassa näkyi violettia shimmeriä. Lakan kuitenkin kuivuttua mattapintaiseksi, ei shimmeriä juuri enää näkynyt, ja väristäkin tuli tylsä :D


Päätin koristella sen siirtokuvilla. Ajattelin noiden ruusujen sopivan, ja kärkiin lisäsin Kleancolorin Chunky Holo Blackia. Tällä kertaa essien goog to go toimi hyväksyttävästi, ja ainakaan siirtokuvat eivät tällä levinneet. Jos kuvan klikkaa isommaksi, tässä lakassa kiiltävänä erottuu peremmin tuo shimmeri :)
-Color Club, Stuck on You
-Golden Rose, matte 06, 2 kerrosta
-siirtokuvat
-Kleancolor, Chunky Holo Black
-essie, good to go

Mun mielestä nämä oli ihan vaan peruskynnet, ei mitään ihmeellistä nähtävää. Ei nyt ole oikein paljon asiaa, kun ei vieläkään huvita olla koneella :D Tänään tai huomenna lyhennän kynnet, ja yritän kehitellä töpökynsiin sopivaa lakkausta. Ehkä torstaiksi on sitten taas uutta postattavaa. Nyt alan lueskeleen, mitä muissa ihanissa kynsiblogeissa on näkynyt poissaollessani ;)

20 kommenttia:

 1. Nätit kynnet jälleen kerran!

  VastaaPoista
 2. Nätit peruskynnethän ne:) Tykkään erityisesti noista siirtokuvista mutta mulla onkin joku siirtokuvakausi menossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mullakin voi olla pari seuraavaa lakkausta samainen kausi, kunnes saan hankittua kunnon päällyslakan ;)

   Poista
 3. Tykkään kans näistä! :) Mistä oot muuten ostanut noita siirtokuvia? Pitäis varmaan itselle ostaa lisää, mutta niistä laaduista kun ei yleensä kuvan perusteella osaa sanoa mitään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nää on Chez Delaneylta. Näiden laatu ei ihan vakuuttanut, mutta saattaa johtua siitäkin, kun olivat lojuneet rasian pohjalla ilman pakkausta useamman viikon ;) Yleensä tuolta tilatut on olleet hyvälaatuisia :)

   Poista
 4. Noi golden rosen lakat on ärsyttäviä, kun ne on pullossa ja juuri kynnelle levitteyinä monet ihanan värisiä, mutta sit kun kuivuu, niin kaikki shimmer katoaa. Hienot kynnet kuitenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä oon tykännyt niistä matte velvet -lakoista, ne on helpompia levittääkkin kuin mitä tämä oli..

   Poista
 5. Oii, ihanat! ♥ Noi siirtokuvat näyttää tosi kivoilta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Mä tykkään niistä, harmi että loppuivat tähän... Ehkä ens vuonna sitte uutta tilausta ;)

   Poista
 6. great design! very nice and unforgetable ;)

  VastaaPoista
 7. Sulla on siis ilmeisesti niitä OPI:n geelilakkoja? Äiti haluais hankkia niitä, kun on vähän laiska uusimaan lakkauksia koko ajan... Niin mitä niihin tarvii? Uuni löytyy jo. Mitä oot tykänny? Kauanko kestää? Onko helppo tehdä/kuinka kauan se tekeminen vie aikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo :) Itse oon tykännyt! Itsellä kesti pelkkä alus ja päällyslakka niin kauan, että tuli häiritsevä kasvuraja (2vk). Käytinkin niitä tavallisten lakkausten pohjana, ja ne kestivät asetonittomalla aineella lakkojen poistamisen joka toinen päivä koko sen ajan. Varpaissa kestivät myös moitteetta, ja työkaverille kun tein sormiin, niin olivat pysyneet kolme viikkoa :) Sillä kyllä kestää normilakatkin kauan, eli nämäkin on samaan tapaan verrattavissa että jos tavalliset ei pysy kauaa, niin ei nämäkään varmaan ihan tuota kolmea viikkoa mene :)

   Itse oon käyttänyt samaa pohjustusta kuin geelikynsiinkin, viilaan kevyesti pinnan ja käytän primerina cesarsin kynäversiota. Oon kovettanut kerroksia 2min, vaikka esittelyssä lukee, että tavallisella UV-lampulla olisi vain 1min :)

   Huh, miten paljon tekstiä :D Kysyä saa, jos jäi jotain mietittyvää, jos tämän vastauksen jälkeen enää uskaltaa ;)

   Poista
  2. O.o Oookeeei..... :D
   Eli tarvin sen OPI:n base- ja topcoatin ja semmosen värilakan. Eli primerinä voi käyttää sitä, mitä käyttää normi geelikynsiinkin?

   Poista
  3. Sama primeri käy, ja tarkistin vielä, että kaksi minuuttia tarvii olla kerrokset uunissa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)