30 marraskuuta, 2012

Jouluisia sydämiä

Lakkasin pohjalle Ruby Pumpsin, jota oon aiemmin käyttänyt vain mustan päällä. Halusin nähdä omin silmin, miksi tätä hehkutetaan. En kyllä ymmärrä. En tykkää China Glazen siveltimestä, en saa sillä reunoja siistiksi, ja nytkin jouduin siivota liian "ylhäältä", että sain välttävän kaaren. En pitänyt jellypohjasta, tai mikälie on, ja hippusetkin on vähän vaisuja. Saatan siirtää hyllyyn niiden lakkojen seuraksi, jotka odottavat sellaista mielenhäiriötä, että voisin niistä luopua ;)

Halusin käyttää "ääriviivatarroja" kynsillä, ja valitsin kultaiset sydämmet. Aiemminhan olen käyttänyt hopeisia tähtiä. Epäilin, ovatko nämä liian isoja, mutta mun lapiokynsille olivat ihan hyvät.

Näillä tarroilla on sinä mielessä tunnetta mukana, kun ostin ne yli 4 vuotta sitten koristamaan meidän hääkutsuja ja ym. hääsälää. Reippaasti niitä tuli silloin hankittua, kun oon näitä käyttänyt muutenkin ja vielä on jäljellä :D

-Color Club, Stuck on You
-China Glaze, Ruby Pumps, 2 kerrosta
-tarroja
-essie, good to go

En tiedä miksi nyt tuli niin hämmentävän värisiä ja laaduttomia kuvia. Ja ainakin tällä vieraalla koneella ne näyttää paljon punertavimmilta kuin olivat kotinäytöllä. Siinä ne näytti jopa liian siniselle mun mielestä :o

Nyt luettuani tämän kertaalleen läpi, tiivistettynä näyttää menevän näin: petyin lakkaan, jälki ei ole halutun siisti, ja kuvien laatu on huono :D Ei kaikki ihan noin surkeasti ole, kynsistä tuli silti mun mielestä kivat, ja uskokaa, että oli livenä nätimmät ;)

11 kommenttia:

 1. mäkään en ymmärrä miksi kaikki hehkuttaa tota lakkaa :D ei oo ikinä ollut mun lakkahankinta-listalla ja tuskin tulee olemaan :DD mutta kauniit koristelut oot keksinyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aavistelin, että saan vihat päälleni, jos menen moittimaan tätä :D Kiva jos joku muukin on samaa mieltä, että yliarvostettua ;) Niin, ja kiitos!

   Poista
 2. Hih, just lakkailen Ruby Pumpsia mustan päälle.. Pikkujoulut you know :)Nätit kynnet ja tykkään kyllä lakasta. Ei maailmaa mullistav, mutta kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinno ehkä mä hain juuri sitä mullistavuutta... Nättihän se on silti, ja mustan päällä oli upea :)

   Poista
 3. Tosi nätit, rakastuin tohon Ruby Pumpsiin! Taitaa olla mun lakka, varmaan pakostikin siirtyy hankintalistalle... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On se nätti kyllä, olin vain toivonut, että se olisi ollut kimaltavampi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)