16 marraskuuta, 2012

Pyjama

Tehtiin alkuviikosta Belegwenin kanssa vaihtarit, ja mä sain vihdoinkin itselleni OPIn Stranger Tidesin, jeij! :) Sitä siis kynsille, ja mulla oli ihan visiokin mitä haluan. Se toteutui paremmin itseasiassa kuin ajattelin, vaikkei lopputulos niin häikäisevältä näytäkkään :D

Lakka oli ihana ihana OPI-laatuinen creme, vaikka meinasi vaatia kolmannenkin kerroksen. Ajattelin kuitenkin leimaavani nämä, ja jättää kahteen. Halusin puolikuuversion niin, että kärki on leimattu ja rajattu helmillä. Mun mielestä väriyhdistelmästä ja kuviosta tulee mieleen pyjama :D

Leimaus ei ole ihan justiinsa, mutta kelpaa mulle :) Päällyslakassa näkyy vähän kuplia, kun laitoin sitä aika reippaasti helmien päälle kun olin menossa töihin. Ja kyllä ne kestivätkin, kunnes kävi facessa mainitsemani poistoaineonnettomuus :D Ulkokuva otettu seuraavana päivänä, siinä päällyslakka kuivunut kynsinauhoille aika rumasti, ehkä siisteyteen vois vielä panostaa ;)

-Color Club, Stuck on You
-OPI, Stranger Tides, 2 kerrosta
-leimat Konadin valkoisella XL-laatasta L
-kolmen kokoisia valkoisia helmenpuolikkaita, saatu Sanna Taralta
-Orly, Polishield

Olin näillä tosiaan vain vuorokauden, kunnes poistoainepullo kaatui käsille ja leimat hävisi :D Nyt onkin kynsillä metallista punaista ja mustaa tribaalia, ja näillä onkin hyvä lähteä iltaa viettämään kaupungille. Paremmat siihen touhuun, kuin ylläolevat pyjamakynnet ;)

In english: I got this OPI's Stranger Tides from Belegwen. Laquer was always-so-wonderful OPI-quality creme, and two layers was enough :) I did some kind of half moon -mani, and stamped image only to the tip of the nails. To the border I added three different sizes of pearl halves. This mani reminded me somehow of pyjamas :D

7 kommenttia:

 1. Vieläkin on vähän haikea olo tosta vaihtarista, mutta sain kyllä niin upeen lakan vaihdossa että! Laitan sen kynsille tosin vasta sitten kun keksin siihen sopivat koristelut. :) Voihan noista sun kynsistä ne pyjamatkin tulla mieleen. :D Kauniit koristelut kauniille lakalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kehuista :) Mullakin on vähän luopumisen tuskaa vielä :D Ei sillä, että olisin sen väristä tykännyt, siksi vain kun se oli DS ja vähän holo :D Tätä tosin tulee varmasti laitettua toisenkin kerran kynsille, kiitos vain vielä ;)

   Poista
 2. Kauniit pyjamat sinulla =)Mukava lisä tuo helminauha!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tosiaan jollakin oli pakko rajata, kun leiman reunasta ei tullut niin nätin kaareva, kuin halusin :D

   Poista
 3. Vitsi sun kynnet näyttää älyttömän pitkiltä tässä lakkauksessa! Siis pitkäthän ne onkin, mut en ollut aiemmin edes tajunnut, että noin pitkät. Piti kurkata muutama postaus taaksepäin, et onks ne viimeksikin olleet tuossa mitassa :D. Hauskat pyjamat :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Onhan ne pitkät, ei varmaan ole ollut kuin kerran aiemmin tässä mitassa... Ärsyttää joka päivä, ja joka päivä ajattelen lyhentämistä, ei vain saa aikaiseksi :D Tosi paljon riippuu lakkauksestakin miten pitkältä näyttää, puolikuuut ja ranskikset ainakin pidentää ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)