10 huhtikuuta, 2014

Värejä!

Ahdistuneena testaamattomien lakkojen määrästä, päätin ottaa taas yhden käyttöön. Ostin pari Golden Rosen Jolly Jewelsia viime syksynä, eikä kumpikaan ollut päätynyt vielä kynsille :D Nyt kevätauringon inspiroimana nappasin vaaleanharmaalla pohjalla olevan väripommin numero 115.

Lakkasin kynnelle kerroksen valkoista lakkaa, ja kaksi kerrosta Jolly Jewelsia. Glitterit kumminkin kimalsivat liikaa, niin lakkasin vielä päälle yhden kerroksen Essien Allurea.

Kaikkia kynsiä en halunnut yhtä sekaviksi, niin lakkasin ne kokonaan valkoisella, ja valitsin värikkäät siirtokuvat, joita ei ole tullut käytettyä, vaikka nättejä sinänsä ovatkin.
Orly, Bonder
Gina Tricot, White
Golden Rose Jolly Jewels, 115
siirtokuvat
(Essie, Allure, puuttuu kuvasta)
Seche Vite

Olin näillä kynsillä liian monta päivää, eivät ihan olleet mun näköiset. Lisäksi valkoisen lakan kärkikuluma vain korostaa sitä, että oma kynsi ei ole enää valkoinen :D

20 kommenttia:

 1. Hauskat! Tulee mieleen pääsiäinen jotenkin :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Tosi kivan näköset siirtokuvat varsinkin:)

  VastaaPoista
 3. Mulla on sama JJ ja tykkään siitä tosi paljon. Ihanat kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä tykkäsin tästä kans, kun laitto kerroksen ranskislakkaa päälle :D

   Poista
 4. Nää on sellaiset kynnet joissa en usko että itsekään viihtyisin kauan, vaikkakin nää on kuvissa ihan söpöset. Tulee mieleen jotekin lastenohjelmat, halinallet, muumilaakso, ym. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just kaikki ylipirteät ja yli-iloiset lastenohjelmat :D Tuntu kyllä hyvältä idealta tehdä näitä, vaikka olinkin varma etten tule tykkäämään :)

   Poista
 5. Näistä tuli mieleeni heti ensimmäisenä 1990 luvun My Little Ponyt!! Itse en niitä kyllä ole katsellu, mutta ne uudet on kivoja. :)

  Ihanat kynnet!! ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :D Mä oon kans pari jaksoa uusia nähnyt, kun lapset katsoo telkkaria. Ne on hoikistunu sitten 90-luvun :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)