22 huhtikuuta, 2014

Esittelyssä: ONS, Odyssey Nail Systems

Aloitin yhteistyön pretty.fi -verkkokaupan kanssa. Yhteistyön aluksi saan esitellä teille itsellenikin entuudestaan tuntemattoman merkin, Odyssey Nail Systemsin!

Odyssey Nail Systems on ammattilaisten salonkimerkki, jolta löytyy tuotteita myös tavallisille kuluttajille, mm. kynsienhoitotuotteita ja yli 100 kynsilakkasävyä. Tuotteita on ollut saatavilla Suomessa jo vuodesta 2004. Koko valikoiman löydät tästä linkistä.

Tällaisen paketin sain testattavaksi ja esiteltäväksi:Pakettiin kuului kaksi viilaa, 240/240 Kitty File, ja kiillotusviila. Sonic Boom pikakuivattava päällyslakka ja kynsinauhaöljy. Lisäksi kolme värilakkaa, joiden sävyt sain itse valita: Olive, Carrot Orange ja Emerald.

Aloitetaan viiloista.


Mylar Kitty File on mylarviila, jonka karkeus on 240/240. Tarkoittaa, että molemmat puolet viilasta ovat yhtä karkeita. En ole kovin perehtynyt näihin karkeuslukuihin, mutta näin nopeasti selitettynä, mitä pienempi luku, sitä karkeampi viila on. Ihanteellinen luonnonkynnen lyhentämiseen on noin 180-240. 240 on jo niin hieno, että se on ehkä tarkoitettu enemmän kynsien buffaukseen, kuin varsinaisesti lyhentämiseen, mutta kyllä tällä kynnen muodon viimeistely ainakin onnistui.


Kiillotusviila on kaksipuolinen, joista toinen puoli hieman tasoittaa kynnen pintaa, ja valkoinen puoli kiillottaa sen. Itse käytän tämänkaltaisia viiloja silloin, kun kynnestä on liuskoittumia, ja ne tarvitsevat tasoitusta. Tämän tasoittava puoli oli aavistuksen liian hieno omalle kynnelleni, mutta ohuemmille kynsille sopii varmasti paremmin.


Kynsinauhaöljy on samanlaisessa sudillisessa mattapintaisessa pullossa, kuin päällyslakkakin. Öljy oli melko kevyttä, ja miellyttävän raikkaan tuoksuista. Siitä tuli mieleen joku hedelmäkarkki :D Kynsinauhaöljy imeytyi suhteellisen nopeasti, ja tuoksu jäi joksikin aikaa iholle.

Nyt niihin kynsilakkoihin. Sain itse valita tesiin haluamani sävyt, ja valikoimaa oli niin paljon, etten meinannut osata päättää :D Lakkoja löytyi eri koostumuksilla, ja sävyjä oli valtavasti.

Yleisvaikutelma lakoista oli miellyttävä. Pullo on kivanmallinen, ja korkki kuminen, joten se pysyy hyvin sormissa. Suti on neliskanttinen, ja hieman kapeampi, kuin OPIn lakoissa.


Kynsilakkojen koostumukset vaikuttivat ohuehkoilta, mutta käyttäytyivät kynnellä hyvin, ja kuivuivat nopeasti. Lakat ovat ns. 3-free, eli eivät sisällä tolueenia, formaldehydiä eivätkä DBP:tä. Kuvat on otettu sisällä keinovalaistuksessa, ja kaikissa on päällä kerros Sonic Boom -päällyslakkaa.


Olive Green on aavistuksen kullanhohtoinen oliivinvihreä metallinen lakka. Koostumus oli metallilakaksi ohut, ja tarvitsi minun kynsillä kolme kerrosta täyteen peittävyyteen. Ohuesta koostumuksesta oli kuitenkin se etu, että siveltimen vedot eivät jääneet niin paljoa näkyviin. Itse tosin pidän siitä, että ne jäävät :) 


Carrot Orange on oranssi crelly, jota kuvataan verkkosivuilla mattalakaksi. Lakka ei nyt ihan kirkkaaksikaan kuivunut, mutta itse en puhuisi mattapinnasta. Lakka oli helppo levittää, ja hyvä niin, koska myös tätä tarvitsin kolme kerrosta peittämään kasvurajan. Lakka kuivui silti nopeasti, ja ihastuin kovasti sävyyn, joka oikeasti muistuttaa porkkanaa :D

Emerald on läpikuultavalla turkoosin sinertävällä pohjalla oleva, runsaasti hologrammishimmeriä sisältävä lakka. Hologrammihippuset kimaltelevat sinisen ja violetin sävyissä. Tällä ei kannata yrittää peittää yksinään, minä yritin, ja neljän kerroksen jälkeen luovutin :D Emerald on kuitenkin kaunis kuorrutuslakka, joka kimaltaa, ja muuttaa pohjalla olevan lakan sävyä. Lakkasin tämän alle neljää eri lakkaa: pikkurilliin valkoisen, nimettömään vaaleansinisen, keskisormeen keskisinisen, ja etusormeen tumman mintun.
Viimeiseksi Sonic Boom -pikakuivattaja. Tämä tuli testattua swatchatessani ylläolevia lakkoja, ja totesin sen hyväksi.


Sonic Boom oli mun eniten käyttämään Seche Viteen verrattuna ohuempaa, mikä on pelkästään positiivinen asia. Kuivumisaika ei ollut ihan yhtä nopea, mutta nopeampi silti, kuin moni muu testaamani "pikakuivattaja". Tämä ei myöskään kutista lakkauksia, ja antaa pitkäkestoisemman kiillon. Ennen kuin siirryn kokonaan tähän, pitää kokeilla tätä leimausten päälle. Kesto oli vähintään samaa luokkaa kuin Seche Vitellä, joka on ollut mulle riittävä.

Jos jäi jotain mietityttämään, kysykää ihmeessä, vastailen parhaani mukaan :)

Odyssey Nail Systemsin tuotteita myy Suomessa mm. pretty.fi. Vaikka olenkin saanut tuotteet esiteltäviksi, kerron niistä silti oman mielipiteeni. Linkkien klikkailusta en myöskään hyödy mitenkään.

14 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisia ja kauniita lakkoja...

  VastaaPoista
 2. En ole näihin ennen törmännytkään, mielenkiintoinen postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut minäkään aiemmin, sitä kun on vaan tiettyihin merkkeihin jumittanut :D

   Poista
 3. Kivoja tuotteita ja onnea uudesta yhteistyökumppanista

  VastaaPoista
 4. Oi, miten upea tuo vihreä. Musta kauniita vihreitä lakkoja on aika vaikea löytää, mutta toi hipoo täydellisyyttä, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kaunis! Mä taas tykkään kaikenlaisista vihreistä :D

   Poista
 5. Aivan ihana tuo Emerald sinisen päällä! Ah!

  VastaaPoista
 6. Olipa hauska kuulla mielipiteitä sarjasta. :) Ehdin pari vuotta puuhastella ONS:n parissa salongissa, mutta lakat uusiutuivat tähän nykyiseen olomuotoonsa niin viime hetkillä, etten juuri ehtinyt niihin enää tutustua. Kynsinauhaöljy on tuoksullista parhautta ja Sonic Boom kiistämättä pitkäkestoisin kirkas päällyslakka, jolla vuosien aikana rakennekynsiä viimeistelin. Pitäisi varmaan kaivaa se oma pullo taas pienen etäännytystauon jälkeen esiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä positiivinen tutustuminen :) Ja tuossa Sonic Boomissa mua eniten viehätti sen ohut koostumus, kun Seche on niin kamalan paksua. Ja se ei edes haissut kovin pahalle :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)