07 huhtikuuta, 2014

Elaine

Tämä lakkaus meinasi jäädä julkaisematta, koska en saanut omasta mielestä hyviä kuvia. Mitenkään päin. Yritin vaihteeksi eri poseerauksia, mutta tulin lopputulokseen, etten vain osaa. Vähän järkevämpi ihminen olisi ottanut rinnalle myös pari normaalia kuvaa, mutta mä en huomannut.

Kynnet sinällään oli erittäin mieluisat, ihanaa yksinkertaisuutta. Adeninan viimeisinä alepäivinä päätin, että nyt vihdoin ostan A Englandin Elainen, kun sen vielä hieman alle seitsemällä eurolla sai :) Olen tätä lakka ihastellut, mutta olen myös pelännyt, ettei se ole mun mieleen, koska useimmat luumuisat lakat ei ole. Turha pelko, ihastuin kovasti tähän sävyyn!

Tykkäsin väristä niin paljon (ja koska oli kiire), koristelin lakkauksen vain parilla siirtokuvalla ja I Snow You Love Me -lakan paljetilla.
Oho, nyt huomasin, ettei mun peukku päätynyt kuviin ollenkaan :D Ne on kuitenkin koristeltu myös siirtokuvilla, jos jotain kiinnosti.

Kynnet ovat taas astetta lyhyemmät, ja omaa silmää mielyttää enemmän. Itsellä, kun kynnet kaareutuu vahvasti, liian pitkät kynnet nyt vain näyttää epäsiistiltä. Ja onhan näillä helpompi elää, kun esim. silmämeikkiä pestessä ja naamaa rasvatessa ei töki kynsillä silmäkulmia :D

Otsikkoa varten googlasin, mitä se Elaine tekikään Kuningas Arthurin tarussa, ja löysin surullisen tarinan sydänsuruun kuolleesta nuoresta naisesta. Otsikkoa en siltikään keksinyt, mutta onhan se nyt kiva tietää, mistä lakan nimi tulee :)

16 kommenttia:

 1. Yksinkertaiset ja tyylikkäät kynnet...

  VastaaPoista
 2. Ihanat ja toi lakka on täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se oli kyllä ihana, mua ihan harmitti poistaa se :D

   Poista
 3. Tuo lakka on kyllä kaunis! Ja olen onnistunut sillä kohtuullisesti myös leimaamaankin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tämä piti vain nähdä livenä, ennen kuin uskoi :D Kiitos vinkistä, täytyypä kokeilla! Jos sä onnistuit kohtuullisesti, mä saatan onnistua välttävästi ;D

   Poista
 4. yksinkertaiset mutta kauniit kynnet ! :)

  VastaaPoista
 5. Yksinkertainen on parasta, tosi kauniit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei aina tarvi tehdä övereitä :D

   Poista
 6. Tosi ihanat kynnet, jestas että nätin värinen tuo Elaine.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)