14 helmikuuta, 2014

Valentine's Fail

Mun ei pitänyt ensin tehdä ystävänpäiväkynsiä ollenkaan, kun en sitä mitenkään vietä. Mutta yhtäkkiä siunaantui tunti "ylimääräistä" aikaa, niin päätin äkkiä yrittää jotain.

Ostin eilen Essien Lapiz of Luxuryn (kolmen muun ohella, hups!) ja halusin kokeilla sitä. Mieli teki laittaa kaveriksi China Glazen vaaleanpunainen tekstuuri Unrefined, mutta mulla ei yllättäen ollutkaan saman väristä cremeä. Päätin laittaa Essien Splash of Grenadinen, joka kynnellä olikin sitten ihan eri värinen Unrefinedin kanssa :P

Koristeiksi päätyi Splash of Grenadinella ja Orlyn Preampilla tehty lapsekas sydän, pikkurilliin yksi paljetti I Snow You Love Me -lakasta, etusormessa Flormarin GL02  ja peukussa yksi sydän Gina Tricotin Heartsista.En tykkää näistä, ja lasken tunteja, kun ehdin poistaa nämä :D Mun mielestä kynnet ei vain sopineet keskenään, ja näistä on muutenkin tyylikkyys kaukana. Vaikka tuo sydän on aika söpö, ei se koko katastrofia pelasta ;)


Hyvää Ystävänpäivää kaikille!

7 kommenttia:

 1. Söpöt ja hyvää ystävänpäivää

  VastaaPoista
 2. Mulla on vähän sama tänhetkisten kynsien kanssa, koko ajan odottaa sitä että pääsee poistamaan nämä. :D

  VastaaPoista
 3. Söpöt ja tuo sydänkynsi tosiaan on hirmu makee!

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo etusormi ♥ ja nimettömän sydän :)

  VastaaPoista
 5. Ei nää mitenkään pahalta näytä, mutta voin itse asiassa samastua tunteeseen siitä että joskus kynnet ei vaan tunnu niin onnistuneilta..

  Hyvää ystävänpäivää!! <3

  VastaaPoista
 6. Mukavan värinen tekstuuri ja kiva väriyhdistelmä:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille ihanille kommenteista ja kehuista! Vietin pidemmän mökkiviikonlopun, enkä päässyt vastaamaan aiemmin <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)