18 helmikuuta, 2014

Kynsillä nyt, ja lähitulevaisuudessa +alevinkki

Sangen nokkela otsikko viittaa tietysti tämän hetkiseen lakkaukseen, sekä muutaman ostoksen hehkutteluun :P

Aloitetaan vaikka niistä hankinnoista. Tässä ekana viime postauksessa sanallisesti mainitsemani Essiet, jotka suomisudillisina veroittivat kukkaroani "muutaman" euron, ja aiheuttivat ehkä pienen ostoskrapulankin.


Ensimmäisenä vasemmalla Parka Perfect, Essien hippushimmerillä varustettu harmahtava lakka, joka on kynsillä jo kerran ollutkin. Ilman koristeluja, eikä nakuna viitsinyt esiintyä kameralle. Siitä seuraavana Lapiz of Luxury, jota käytin edellisen postauksen ystiskynsissä. Ja sitten kaksi glitteriä, Stroke of Brilliance ja A Cut Above, joiden hankkimista olen miettinyt siitä asti, kun ilmestyivät ensimmäisen kerran. Eipä tarvitse miettiä enää.

Sitten ehkä eniten hehkutusta ansaitseva asia, vaikka en itse tiedä, miten innoissani olen. Gina Tricotin legendaarinen "White", johon en ollut itse vielä saatavuusongelmista johtuen tutustunut. Nyt kun niitä hetken aikaa oli verkkokaupassa taas tarjolla, nappasin sen kolme, mitä vajaalla kympillä sai.


Ja vielä yllärinä postilaatikosta löytynyt iso eläinaiheinen leimauslaatta, jonka MiMax lähetti minulle esiteltäväksi. Palataan tähän sitten, kun oon saanut sen testattua. En oikein tiedä, miten leimauslaattoja pitäisi kuvata, etteivät pahasti heijastaisi. Tällä kertaa päätin kuitenkin tarkkaan katsoa, mitä siitä heijastuu, ja kohteeksi valitsin valkoiset kynnet :D


Nyt sitten niihin lakkauksiin. Piti heti päästä kokeilemaan Ginan The Valkoista, ja lakkasin kaikki kynnet sillä. Oli se ehkä astetta parempi, kuin muut mun kokeilemat valkoiset, mutta ero ei mun mielestä ollut niin ratkaiseva tämän ja OPIn Alpine Snow'n välillä. Paitsi hinta. Laitoin kaksi kerrosta, mutta osa olisi vaatinut vielä kolmannen. Lakka halusi levitä kynsinauhoille, sekä raidoittui. Ehkä huolellisempi levitys olisi auttanut asiaa, onneksi se ei kuitenkaan näy kuvista :P

Olin tunnin verran pohdiskellut, miten tämän koristelisi, mutta päädyin sitten vain laittamaan värikästä glitteriä tyviin. Ostin tämän Essencen glitterin Kreikan reissulla viime syksynä, joten ehkä oli jo aikakin se korkata.
-Orly, Bonder
-Gina Tricot Beauty, White
-Essence, Circus Confetti
-Seche Vite

Tähän loppuun vielä ikäviä uutisia, verkkokauppa Adenina on sulkemassa "oviaan"! Jotain hyvää tässä kuitenkin on, heillä nimittäin alkoi tänään alennusmyynnit :D Kuvaa klikkaamalla ostoksille!

http://www.adenina.fi/

Itse kävin oman satsini aamusella hamstraamassa, ja osa tavaroista ehti loppua, ennen kuin sain ne ostoskorista kassalle :D Tämä ei ollut sponsoroitu mainos, halusin vain ilmoittaa, jos haluaa vielä ehtiä tilauksen heille tekemään ;)

20 kommenttia:

 1. Söpöset kynnet:) Tuo White vaatii Essien leveän sudin kaverikseen, lakkauskokemus paranee huomattavasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Pitää kyllä vielä kokeilla tuota vinkkiä! Sais vain jonkun Essien ensin tyhjäksi... Se Blanc ei ainakaan kulu, kun on sellaista litkua. Ehkä jos ostaisi Licoricen, se saattaisi vajeta mun käytöllä nopeastikin ;)

   Poista
 2. Kaikki tuntuu valittelevan samaa Adeninasta, että tavara loppuu ennen kuin pääsee kassalle. Oman tilauksen tein puolenpäivän aikaan, ja sain kaikki tuotteet ostettua mitä koriin pistinkin :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä et ole sitte mennyt ihan massan mukana, jos oot himoinnut eri tuotteita, kuin kaikki muut :D

   Poista
 3. Nyt harmittaa, kerkesin just viime viikolla tehdä tilauksen Adeninalle, no hinnat näky olevan aika samat nytki.
  Oliko Kreikassa hyvin myynnissä noita essencen lakkoja? Oliko ihan marketeissa vai erikois kaupoissa?Kiinnostas tietää ku anoppi on menossa sinne toukokuussa ni vois tuoda mulle muutaman lakan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vielä ei isoimmat aleprosentit ollut, mutta loppua kohti kiihtyy ;)

   Ei ollut ihan joka kulmassa eikä kylässä noita Essenceä myyviä liikkeitä. Itse löysin sellasesta halppiskosmetiikkakaupasta. Kannattaa niiden omilla sivuilla käydä katsomassa, niillä on siellä myymälähaku, ja kartat että löytää sitten perille :)

   Poista
 4. Ootpas kivasti keksinyt käyttää tuota Essencen glitteriä; se pääsee jotenkin suorastaan näyttämään kauneutensa tässä lakkauksessa. Nice!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Tähän ei kyllä pelkkä sieni riittänyt, jouduin hammastikulla poimia muutamia, että sai noinkaan tasaisesti :)

   Poista
 5. Ihanat talviset kynnet, joissa mukana ripaus kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Pieni kevään lupaus alkaa kyllä jo väriensä puolesta olla kynsillä. Tekis mieli koko ajan kaikkea kirkasta :D

   Poista
 6. Kauniit, toi GT:n lakka on kyllä hankittava. Tosi tasaista jälkeä, yleensä valkoiset jää tosi raidallisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se testattava on! Raidalliseksi, tai oikeastaan paksun juovikkaaksi tämä jäi osassa kynsiä, mutta jos tuo Sissin mainitsema sudin vaihto auttaisi siihenkin :)

   Poista
 7. Söpöt kynnet ja kivoja hankintoja

  VastaaPoista
 8. ihania lakkoja olet ostanut :)
  Harmi toi Adeneninan loppuminen :(!
  Kauniit lakkaukset !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Mua kans harmittaa suuresti, heillä oli hyvä palvelu muutenkin, kuin vain yhteistyön osalta :/

   Poista
 9. Ihania noi Essiet. <3 Ja komppaan E-S:ää, näissä kynsissä tulee tosi nätisti tuo Essencen lakka esiin ja on niin edukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Oon jo kokeillutkin jokaista Essietä, ja ihastunut edelleen ;)

   Poista
 10. Hih, justiinsa lakkasin samalla lakalla tänään, kyllä se aika hyvälaatuiselta miusta vaikutti verrattuna aiempiin valkoisiin lakkoihini. Nätisti sointuu tuo Essencen glitterikin valkoisen kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Mun oli pakko ottaa uusinta, ja lakkasin pari kynttä valkoisiksi. Ehdottomasti enemmän GT antaa kyllä korjailla lakkaa kynnellä, ja antaa aikaa hankkiutua viiruista eroon :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)