30 kesäkuuta, 2013

Solitaire Honey Ryder

Pahoittelen postaustaukoa, mutta kotiuduttiin reissusta pari päivää myöhemmin, kuin oli tarkoitus :D Kerroinkin lakanneeni juhannusaattona mökillä kynnet, mutten ole ehtinyt niitä vielä täällä blogissa esitellä. En ottanut mitään koristeita sinne mukaan, vain kaksi lakkaa, jotka oli kokeilemattomien listalla.

En osannut päättää, kumpaa uutta Liquid Sandiani testaisin ensin, niin päätin kokeilla molempia :D Kummatkin oli mulle kolmen kerroksen lakkoja, levittyvyydeltään erilaiset kuin glitteriset Liquid Sandit, mutta kyllä näihinkin oppi.


Lakat on siis valkoinen Solitaire ja kultainen Honey Ryder, ja ne on ostettu MiMaxista. Meinasin tilata nämä ebaystä, mutta kun vihdoin oli rahat näihin, en halunnut ottaa riskiä, että olisivat kuukauden matkalla, tai pahimmassa tapauksessa saisi taistella myyjän kanssa. Niin kauan näitä himoitsin, että ne oli saatava niin pian kun mahdollista :D

Rakastuin näihin kumpaakin, ja näyttävät vielä hyvältä yhdessäkin ;) Olenkin kaipaillut hiekan näköistä Liquid Sandia, ja tämä Honey Ryder on aika lähellä jo :) Tykkään, vaikka kultainen onkin! Lisäksi pidän valkoisia kynsiä tyylikkäinä, niin tekstuurilakkojen ystävänä oon ihan myyty Solitairelle. Helposti kokovalkoiset kynnet, ei taistelua paksun ja raidoittuvan cremelakan kanssa :D Kuivumisaika näissä on ainoa huono puoli, mutta itse ainakin voin elää sen kanssa.

Varmuuden vuoksi en lupaa mitään, mutta huomenna luulisin saavani aikaiseksi postata teille kynnet, joilla päädyin Rock the Beachiin ;)

21 kommenttia:

  1. Katselin just tuota Honey Ryderia nettikaupassa. Kesällä alkaa aina mieli tehdä kultaisia lakkoja. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun ei oikeastaan ikinä tee mieli kultaisia lakkoja, mutta tämä oli itseäkin miellyttävä sävy :D

      Poista
  2. Oi, mulla on juurikin nuo kaksi Bond Girliä himotuslistalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä oli mun mielestä kans ehdottomasti kauneimmat :) Ja saman sävyisiä löytyy itseltä jo Carey-kokoelmasta, niin en niitä muita niin himoinnutkaan :)

      Poista
  3. Tänään pääsin itsekin Helsingistä kotiutumaan, Rock The Beachin kolme päivää oli ohjelmana ja oli muuten ihan huippua kaikki! Kannatti täältä lapistakin lähteä katsomaan Green Dayta, 30stm ja Paramorea!(; Suunnittelin jo, että lähden ensi vuonna uudestaan jos yhtä hyvän kattauksen saa!

    Mitäs mieltä sie olit alueesta ja muusta? Oot varmaan enemmän festareilla käynyt, kun tää oli miulle vasta ensimmäinen laatuaan(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, meidän piti kans alunperin rokkailla kaikki kolme päivää, mutta rahatilanne tuli vastaan majoituksen ja kaiken muun kanssa :D Rammstein ja Green Day oli mun suosikit, ja niistä piti valita toinen ;)

      Mä tykkäsin ihan älyttömästi, ehdottomasti toimivimmat järjestelyt oli sillon keskiviikkona kuin missä oon aiemmin ollut. Alue oli kaunis ja siisti, lavalle näki hyvin joka suunnasta, voiko muuta vaatia ;) Kirjoitinkin uusimpaan postaukseen vähän hehkutusta :)

      Poista
    2. Green Day oli kyllä aivan mahtava! Kylmiä väreitä vain meni kun se poikakin sai sen kitaran! Ja Rammsteinia katottiin myös parin biisin verran, mutta monen päivän kävelyn ja vähäisten unien takia alko oikeasti se väsymys painamaan ja lähettiin sitten hakemaan vähän yöpalaa mäkkäristä:D

      Miua peloteltiin ihan hulluna kaikesta kauheasta mitä alueella vois olla, vessat ja jonotukset ja muut, mutta olin kyllä ihan hirveän positiivisesti yllättynyt! Ihan huippua! Miusta tuntuu että jonotusta ainakin vesipisteelle oli vieläkin vähemmän pe ja la(:

      Poista
    3. Se oli kyllä mahtavaa, että ottivat sen pojan lavalle soittamaan! Ja nuo järjestelyt oli kyllä erinomaiset, ehdottomasti seuraavaankin Rock the Beachiin ;)

      Poista
  4. i.h.a.n.a.t ,vaikkea näissä mitään hirveemmin erikoista olekkaa niin silti nätit:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Nämä oli sopivan näyttävät ilman mitään ekstraakin ;)

      Poista
  5. Ihanat, ihanat, ihanat! Mietin, että miten yhdistät nämä kaksi kaunotarta, mutta yksinkertainen on kaunista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Nämä sopi kyllä hyvin toistensa kaveriksi :)

      Poista
  6. Mä oon suunnitellut yhdistäväni juurikin nuo samat lakat, kun kumpikin on vielä testaamatta kynsille! Ja mäkin ihastuin tuohon Honey Ryderiin juurikin siksi, että se on vähän kuin hiekkaa. Ja sitten tykkään siitä Oz kokoelman ruskeasta hiekkalakasta, kun se on kuin märkää hiekkaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä oli kyllä kiva yhdistelmä ;) Mä tykkään kans siitä Ozin hiekkalakasta, se onkin ollut kynsillä ihan yksinään, ja sai muistaakseni olla useamman päivän, kun oli niin nätti :)

      Poista
  7. Tosi kivat, simppelit kynnet! ^^' Honey Ryder on kyllä tosi kiva, mut hitusen liian kultainen hiekaksi omalla kohdalla. :D Tän takia ykkösenä hiekkalakkojen himotuslistalla on Zoyan Godiva, joka on vielä hieman nudempi tapaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On tämä liian kultainen minunki makuun :D Tuo Godiva näyttää kyllä tosi kivalle, just oikean hiekkaiselle. Pitikö sun mainita siitä, ehkä joudun sen nyt laittaa hankintalistalle ;D

      Poista
    2. Piti toki, eihän sitä voi olla koskaan yksin himotustensa kanssa. ;D

      Poista
  8. Tuo Honey Ryder on aivan ihana!! Jos et pidä siitä otan mielelläni sen huomaani ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se nätti! Vaikken ihan kultaisen ystävä ole, en pysty tekstuurilakasta silti luopumaan ;D

      Poista
  9. On kauniit lakat. Nuo voisin itsellekkin hyvin hankkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa! Vaikka levittyvyydessä on omat haasteensa, on nämä silti sen arvoisia ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)