20 kesäkuuta, 2013

Kotiinsa löytäneitä

Tähän väliin postausta uusista tulokkaista. Yksittäisiä pienempiä hankintoja, joita ei ole tullut erikseen esiteltyä. Nyt on hyvä hetki, koska ei ihan heti ole tiedossa uusia. Ja osittain siksikin, etten vain ole vielä jaksanut tämän hetkisen lakkauksen kuvia käydä läpi :D

Tässä MiMaxilta saamani ylläripaketti:


China Glaze - Exquisite, 2012 rintasyöpätietoisuus kokoelmasta "United in Purpose". Tämä onkin päässyt kynsille, ja on esitelty tässä postauksessa. Lisäksi saapui arkillinen siirtokuvia, joissa on erittäin mua miellyttävät värit ;) Lisäksi pieni pullollinen Seche Viteä, mun lemppari pikakuivattajaa. Näin pieni pullo voisi olla näppärä pitää laukussa, jos tarvitsee äkkiä paikata kynsi/lakkaus/sukkahousut :D

Sitten tilaus MiMaxille:


Kauan himottaneet Liquis Sandit the Bond Girls -kokoelmasta, Honey Ryder ja Solitaire. Ja leimauslaatta 35, kuvat ovat tarpeeksi isoja jopa tämän hetkisille kynsilleni. Valitettavan huono kuva laatasta, mutta parempaa tulossa, kunhan pääsee käyttöön ;)

Seuraavaksi Adeninalta saatu kuukauden tuote:


Valitsin kuusi arkkia siirtokuvia. Nämä myydään pakettina hieman halvemmalla, kuin yksittäin, mutta kuvat saa silti valita itse, tai valinnanvaikeuden koittaessa myös ottaa satunnaiset kuvat ;) Valinta tietysti oli vaikea, koska ihania kuvia oli niin paljon, ylläoleviin päädyin kuitenkin. Näistä on kynsille päässyt jo farkut ja valkoiset koukerot. Niistä sitten seuraavassa postauksessa :)

Lisäksi oma varsinainen tilaukseni Adeninaan:


Tein tilauksen lähinnä noiden siveltimien vuoksi. Oon tuskaillut tämän hetkisen "siistimissiveltimen" kanssa, lakkauksen reuna on vaikea saada nätiksi, jos sivellin hapsottaa joka suuntaan. Tämä oli hyvä paketti, alle kolme euroa, eikä tarvinnut ostaa tyyliin kahtatoista sivellintä yhden takia ;D Varmasti kahdelle muullekin tulee käyttöä. Lisäksi ostin microhelmiä, ja kolme purkillista niittejä. Tilaajalahjana sain pussillisen erilaisia niittejä, ihanan ajatuksella laitettu lahja ;)

Ja vielä kivijalkakaupasta ostetut:


Mulla on jännä suhtautuminen ollut tähän Confettikseen. Oon sitä ihaillut blogeista, ja yrittänyt metsästää aikani omaa, mutta ne olivat pitkän aikaa loppuneet kaupoista. Kun luulin, etten tätä voi saada, kehitin mielessäni epäkiinnostuksen koko lakkaa kohtaan. Kun näitä vihdoin tuli markettiin lisää, en ollut varma, haluanko koko lakkaa edes enää ;D Ostin kuitenkin.

Lisäksi Chanelin Blue Boy, joka on kolme viikkoa vainonnut mua. Iskin silmäni tähän pojuun yhdellä Emotion-reissulla, enkä saanut sitä mielestäni. Tilipäivän tullen kiirehdin hänet lunastamaan itselleni, ja sen jälkeen vasta tuli mieleen googlettaa, olisko tälle ollut sittenkin halvempia dupeja :D Joo, olisi ollut. Mutta tämä kynsillä täytyy sanoa, että Chanel on Chanel ;) Peritaatteessa tällä on sama litrahinta, kuin Confettiksella kuitenkin.

Sellaisia ostoksia. Lisäksi olisi TD:ltä tulossa vielä paketti, kaverille tilasin muutaman ihanuuden, ja lisäksi alus- ja päällyslakkaa. Tulee siinä tosin pari värilakkaa itsellenikin ;)

4 kommenttia:

 1. Hei mitä sivellintä käytät siistimiseen tosta setistä? Ja kivat ostokset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän tuota kuvassa alinta, viistopäistä sivellintä :) Ja voin kyllä suositella tätä, ei ole liian veltto, ja ainahan voi hieman lyhentää jos siltä tuntuu ;)

   Poista
 2. No ompas sulle tullu paljon kaikkea kivaa! :) noi opit varsinki.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo OPIt pääsi juhannuksena kynsille, ja voi että, ne onkin vain ihanat :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)