09 kesäkuuta, 2013

Toisille tehtyä, päättäjäiskynnet ja pinkki ranskis

Pahoittelen heti kärkeen postauksen huonoista kuvista. Molemmat lakkaukset oli sen verran heijastavat, ettei näin surkea kuvaaja saanut kunnon kuvia otettua edes ulkona.

Tässä ensimmäisenä tuttavan tytölle kuudennen luokan päättäjäisiin tehdyt kynnet. Hänellä oli siellä yllään valkoinen mekko, joten laitettiin pohjalle Orlyn Au Champagne, joka on satiininvalkoinen. Hän toivoi leimausta, ja valittiin leimauslakaksi hopea, koska hänen korussaan oli hopeaa ja valkoista. Leimauskuvio valikoitui ihan sen perusteella, että mistä kuitenkin kuviokin erottuisi pienillä kynsillä :)


Seuraavaksi ystävälle tehdyt kynnet. Tehtiin alle geelilakkaus OPIn GelColoreilla, ja alus- ja päällyslakan välissä on kerros Princesses Rule! -geelilakkaa. Ajateltiin, että siinä vaiheessa kun lakkaamalla tehdyt koristelut poistetaan, alle jää silti hennon kimaltava ja melko luonnollinen geelilakkaus :)

Toiveena oli hennolla pinkillä kärjellä tehty ranskis, mutta mulla ei jostain syystä ole kovin hyviä hentoja pinkkejä :D Niimpä valittiin kärkiin Color Clubin Hot Like Lava. Mulla oli kovin vaikeuksia saada kärjestä hyvännäköistä, joten päädyttiin peittelemään rajaa. Hopeiset siirtokuvat ja hopeiset pilkut rajalle, niin tämä oli valmis.


Huomenna sitten tulossa omia kynsiä julkaisuun, ne onkin hieman erilaiset, kuin mulla yleensä nähdään ;) Ja tänään aion alkaa kynsien lyhennys urakkaan, alan varustautua siihen jo henkisesti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)