18 kesäkuuta, 2013

Kynnet häävieraalle, sekä Zoyan Charla

Työkaveri kävi laitattamassa itsellensä kynnet, kun oli menossa häihin. Olin etsinyt valmiiksi inspiraatiokuvia, joiden pohjalta suunniteltiin yhdessä juhlakynnet. Ajatuksena oli tyylikäs, neutraalin värinen lakkaus hopeisilla yksityiskohdilla. Tällaista jälkeä tuli.


Käytetyt: Orly - Decades of Dysfunction, 3 kerrosta. Leimat XL-laatasta M, Barry M - Silver Foil. 1mm kirkkaat strassit sekä Seche Vite.

Näiden toteutus onnistui hyvin, ja ovat hyvin työkaverini näköiset, yksinkertaisen tyylikkäät. Ovat lisäksi pysyneet erittäin hyvin, tehtiin nämä torstaina, ja olivat vielä ainakin eilen maanantaina kynsillä :)

Maanantaina saapui lisäksi Lilalta vaihtarilakkoja. Hän oli miitissä ihastunut "muutamaan" lakkaan, ja sovittiin, että hän voi tarjota vaihtareita myöhemmin. Nämä hänen listastaan valitsin.


China Glaze - Cyberspace, Zoya - Charla, Zoya - Caitlin, China Glaze - Sweet Cream, OPI - Significant Other Color. Lisäksi Lila oli laittanut mukaan kirkkaita strasseja, 1,5mm ja 1mm. 1mm strasseja onkin käytetty ylläolevissa kynsissä, ja ne ovat unohtuneet kuvasta. Kiitos kovasti vielä näistä! :)

Myös Zoyan Charlakin on päässyt jo kynsille. Näytän sen tässä samalla, kun en viitsi siitä omaa postausta tehdä, kun en malttanut koristellla sitä mitenkään :DNiin mun mieleinen lakka. Väri, koostumus ja kaikki oli jotain aivan upeaa. Ainoa harmi tässä oli, kun tarvitsi kolme kerrosta peittävyyteen. Kerrokset olivat helppoja, mutta ihanaa lakkaa kuluu enemmän ;)

10 kommenttia:

 1. Nätit hääkynnet:)
  Ja ihania lakkoja oot saanut vaihdossa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja mun mielestä tietysti meni tylsempiä tilalle ;D

   Poista
 2. Ihanat noi hääkynnet ♥ ja toi lakka ihana!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Niistä tuli kyllä onnistuneet :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on <3 Oon itseasiassa katsellut sitä jo jonkin aikaa, muttei ole tullut hankittua :)

   Poista
 4. Tosi kauniit hääkynnet !
  Toi Zoya on herkullinen. ((=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mietein just, kuinkahan hyvältä tuo Charla näyttäisi varpaissa :)

   Poista
 5. Ole hyvä! ♥
  Kiva, että meni strassit heti käyttöön. =)
  Ja Caitlin näyttää taas kuvassa lilammalta kuin onkaan... =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, mulla on vain isoja (2,4mm) kirkkaita strasseja, ne olis olleet aivan liian isot noin herkkiin kynsiin ;) Ja pienemmille on muutenkin käyttöä!

   Caitlin kyllä selkeästi haluaa olla enemmän lila :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)