07 kesäkuuta, 2013

Neonskittlet

Halusin neonvärejä kynsille, ja koska niitä on hyllyssä muutama, päätin käyttää useampaa kerralla kun en osannut päättää.

Näitä on tässä yhteensä lähemmäs sata kerrosta. Jokaisessa kynnessä kerros aluslakkaa. Värilakkaa pikkurillissä seitsemän, nimettömissä viisi, muissa kolme. Jokaisen neonvärin päällä kaksi kerrosta China Glazen Wireless Holographic Top Coatia, jonka päällä Seche Vite. Koristeiden päällä vielä Sally Hansenin Diamond Shine. Yhteensä laskettuna 92 lakattua kerrosta.

Laitoin siis neonien päälle China Glazen Wireless Holographic Top Coatin, koska halusin nähdä, miltä se näyttää tavallisen lakan päällä. Hyvin kauniilta :)


Osa lakoista kuulsi vieläkin läpi, joten päätin koristella nämä, muuten olisin jättänyt sinälleen. Halusin palloja ja viivoja, mutta ne meni vääriin kynsiin, kuin oli tarkoitus :D Ei se haittaa, ainoastaan häiritsee pikkurillin kierot viivat.







-Color Club, Stuck on You
-China Glaze, Sun Worshipper
-Orly, Glowstick
-Orly, Beach Cruiser
-Nails, anonyymi
-Orly, Skinny Dip
-China Glaze, Wireless Holographic Top Coat*
(Seche Vite puuttuu kuvasta)
-OPI, Alpine Snow
-Orly Instant Artis, Crisp White
-Sally Hansen, Diamond Flash
*tuote saatu Adeninasta

Näissä kynsissä olin kans jotain neljä päivää, eilen otin pois. Nyt olenkin ollut puoli vuorokautta ilman lakkoja, ja voikin olla vainoharhainen olo! Koko ajan katson, ettei mikään ole lohjennut. Toisaalta pitkät kynnet ovat rumat ilman lakkaa, eli tekisi mieli lyhentää näitä :D Nyt äkkiä jotain kynsille, ennenkuin menen iltavuoroon!

P.S. Olen aloittelemassa puutarhablogia. Jos jotakin kiinnostaa alkaa seuraamaan, niin voin laittaa kutsun. En uskalla julkisena vielä pitää, jos siitä ei tulekaan mitään :D Ehkä kerran viikossa päivittelen, en siis läheskään niin usein, kuin tätä. Ei siis tarvitse tämän blogin puolesta pelätä ;)

30 kommenttia:

  1. Ajatusvirhe ton ylimmän linkin tekstissä? :)
    No jo on kerroksia! Mutta hienot on!
    Mua ainakin kiinnostaa puutarhajutut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpäs olikin! Olin useammankin kerran kirjoittanut väärin, muut huomasin itse korjata, mutta tuota en :D Kiva, kun korjasit ;)

      Ja kiitos kehuista! Yritin laittaa kutsun, toivottavasti onnistui! :)

      Poista
  2. Haha, muutama kerros lakkaa! Noista tuli aivan ihanan värikkäät, mä niin rakastan sun kynsillä noita palloja. :) Ja hienosti toi top coat tekee kimallusta lisää näihin, ihan niin kuin niitä ei muuten erottaisi... :D

    Mulla on sama juttu noiden lakattomien kynsien kanssa, koko ajan varon niitä ja katson ettei mikään kynsistä ole lohjennut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ihan punastun kehujen määrästä :D Mutta jos se menee niin, että pyöreille kynsille pyöreät koristelut ;)

      Tuo Top Coat on kyllä parhautta, mun oli pakko saada se, kun näin sulla kuvat siitä! Pitää varoa käyttämästä koko ajan, tai sit tilata toinen pullo varastoon :D

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Yritin laittaa kutsun, mutten löytänyt sun sähköpostia mistään, se vaaditaan kutsumiseen :) Laita mulle vaikka sähköpostia, niin saan sun osoitteen siitä: rakkauskynsiin@gmail.com

      Poista
  4. Kivat värit, oikein kesäiset! Ootko kokeillut lakata ensin ihan perusvalkoisen lakan ja siihen sit neon päälle, pääsisit vähemmillä kerroksilla? ;) Suurin osa näyttää näteiltä, eikä sit kuulla kynsi läpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Oon kuullut ja nähnyt, että noin tehdään, mutten ole itse koskaan jaksanut :D Olishan se paremman näköistä, mutten jaksa tapella ensin kolmen kerroksen kanssa valkoista lakkaa, ja sitten vielä pari kerrosta neonia päälle... Plus rajojen siivous niin, ettei valkoinen näy sieltä :P Mutta nyt tietää, minkä lakkojen kanssa niin täytyisi tehdä ;)

      Poista
    2. Mä en käsitä miten ne saa siistittyä niin, ettei valkoinen tule näkyviin? Sen takia en itsekään yleensä lakkaa valkoisen päälle.

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos! Pilkut on kyllä minunki suosikkeja, tekisin niitä useamminkin, jos kehtaisi :D

      Poista
  6. Ihanat kynnet! :) Mua kiinnostaa sun puutarhablogi! pepsu@luukku.com on osoite jos haluat lähettää kutsun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Kutsu laitettu, kiva, kun on kiinnostusta ;)

      Poista
  7. 92 kerrosta kuulostaa jotenkin tosi musertavan paljolta:D Vaan on kyllä hienot!
    Voisin mieluusti seurailla puutarhablogiasi, saanpahan sitten kateutua kun meillä kasvaa vaan pitkää heinää:DD
    betternailday(a)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sitä ei pitäisi laskea noin ;D Kiitoksia kehuista! :)

      Kutsu laitettu! Ei se vielä ihmeellisessä kuosissa meilläkään ole, mutta ehkä sitä kohti menossa ;)

      Poista
  8. Nää on mahtavat väri-iloittelukynnet, ja siistiä jälkeä oot tehnyt! :D Oliko sulla näissä ihan kotoisa olo; että ei tuntunut liian räikeiltä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Vähän arvelutti näitä tehdä, kun tein kynsiä joilla piti tosiaan kolme päivää olla. Viihdyin kummasti näissä, eikä alkanut kyllästyttää :)

      Poista
  9. Voi miten värikkäät! Nää on tosi kivat / upeat♥

    VastaaPoista
  10. Suunnittelin just kans neonskittleä, ku ostin kaverilta Orlyn neonminilakkasetin. Siinä on muistaakseni Glowstick ja Beach Cruiser, ja kaksi muuta. =)
    Mulle kans kutsu: lilaalakkaa (ät) gmail.com
    Laitoin eilen sulle sähköpostin. Tuliko perille? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä niin kesäiSain aähköpostin, en vain ollut siihen ehtinyt vastailla, oon ollut paljon töissä :D Vastailen illemmalla, kun pääsen oikeasti koneelle ;) Ja kutsua laitettu tulemaan! Kivaa, kun kiinnostusta tuntuu olevan :)

      Poista
  11. Ihanan pirtsakat!:)

    kynsille@luukku.com kutsua vaan tulemaan=)

    VastaaPoista
  12. Ihanat kynnet <3 Muakin kiinnostaisi puutarhablogi, s-posti beatasilander@gmail.com :)

    VastaaPoista
  13. Oi oi oi, ihanan sävyiset kynnet ♥♥♥

    Itse laitan valkoista alle, niin ei mee niin montaa kerrosta neon lakkaa... Laitan valkoista hiukan "kapeammin" kynnelle, eli se ei mene yli ollenkaan ja sitten neon lakkaa päälle ja ei sitä oikein huomaa että olisi reunoista jätetty valkoista pois... :)

    Mutta todellakin ihanat kynnet olet tehnyt ♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! :) Pitäiskin kokeilla noin, ja jos siivois ensin valkoisen rajan, ja sitte lakkais neonia päälle ja siivoisi sen mahdollisimman lähelle valkoisen rajaa... Täytyypä kokeilla ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)