03 lokakuuta, 2012

Pyhä Yrjö, ja muut ihanuudet

Nyt oon tavallista myöhäisemmässä kynsipostauksen kanssa, nämä on lakattu toissapäivänä ja poistettu jo eilen :D

Minulle saapui maanantaina kolme a-englandin lakkaa, jotka olin tilannut. Voisinkin esitellä ne ensin, lakkasin heti kaikki kiekolle.




Niistä lakkasin kynsille ensin Ascalonin. Kaunis harmaa/violetti duochrome holoefektillä, rakastuin! Kahdella kerroksella peitti ja kuivui hyvin nopeasti. Holoefekti ei ole voimakkain sisällä, ja duochromemaisuutta en saanut edes vangittua kameralle. Tässä se kuitenkin on.


Tähän päälle yritin leimata ensin Lady of the Lakella, mutta se ei erottunut. Leimasin sitten Saint Georgella, se näkyi, mutta mun mielestä ei sopinut Ascalonin pariksi. Lisäsin vielä liilat strassit, ja kyllä näissä päivä meni, ei kuitenkaan yhtään pidempään ;)





-Orly, Bonder
-a england, Ascalon, 2 kerrosta
-leimat Magnon laatasta A52, a englandin Saint Georgella
-liilat 2mm strassit
-Seche Vite

Ihana olikin laittaa pitkästä aikaa strasseja, miten ne olikin melkein unohtuneet! Nyt on kynsillä yksi ihanuuslakkam joka saattaa ehkä olla jopa upeampi kuin OPIn DS Extravagance! Maltoin jättää ihan huomaamattomille koristeluille (kun ne ei ihan onnistunut). Siitä sitten huomenissa kuvia ;)

20 kommenttia:

  1. Nää on nätit!!
    Mie haikailen aina noitten A-england lakkojen perää ja joku kerta on varmaa pakko tilaa :DD Viel tähän asti en oo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Mä kuolasin niitä kans aika kauan ;) Kävin niiden omilla sivuilla katselemassa lakkoja, ja kun huomasin halvat postarit en voinut olla tilaamatakaan ;) En kyllä just muista paljon ne oli...

      Poista
  2. Toi pyhä Yrjö on kyllä mahtavan värinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se upea, nähtäväksi vain jää pukeeko Yrjö koko kynnellä mua vai ei :D

      Poista
  3. No voi että! Ihanat nuo lakat! Mä oon niin viittä vaille sortumassa lakkatilaukseen... Mulla olis 9 lakkaakin jo valmiina valittuna, mutta pitäisi vielä malttaa odottaa hetki... Mutta maltanko? Tuskin enää kauan, varsinkaan tämän postauksen jälkeen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No lasketaanko sitä jos tilaat "ihan vaan pari" englandia? ;) Voi olla että mä jätän ens kuussa TD:n väliin, ja tilaan vaan näitä :D

      Poista
  4. ihania lakkoja ja upeat kynnet

    VastaaPoista
  5. Uuuuu beibeee, mitä lakkoja!,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kyllä hämmästytti upeudellaan livenäkin ;)

      Poista
  6. Mulle on myös tulossa tuo Ascalon + kolme muuta a-englandia. Ehkä jo huomenna tipahtaa postiluukusta, tai ainakin viimeistään maanantaina. En meinaa malttaa odottaa, varsinkaan näiden sun ihanien Ascalon-kuvien jälkeen. En tajua miksen oo tilannut sitä jo aikaisemmilla kerroilla :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanat! ja siis... holo;) mähän rakastan holoilua. Mulla on ehkä vissiin tuo violetti noista sun uusista lakoista?! mutta en valitettavasti oo ehtiny testaamaan:)
      Ps. kadehdin sun leimaamista...:D

      Poista
    2. Amoena: Tuo Ascalon on jotain niin uskomatonta! Ei meinannut keksiä tarpeeksi yleviä koristeluita :D Mäkin ihmettelen miksi nyt vasta sain aikaiseksi tilata näitä!

      Kynsille: Kiitti :) Mulla menee ehkä violetti kynsille seuraavaksi ;)

      Poista
  7. vau! ei voi muuta sanoa ;D

    VastaaPoista
  8. Äääh, mä olin just saanut itseni vakuutettua siitä, että EN tarvitse Saint Georgea, mutta näiden kuvien myötä se alkoi taas himottaa, että kiitos vaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan, ihan sillä asiallahan mä täällä olen, että muut tulee katumapäälle! ;D

      Poista
  9. tiedätkö myydäänkö noita magnonailsin laattoja muualla kun siellä niitten omilla sivuilla ? en nimittäin osaa käyttää sitä sivustoo ja tahtoisin noita niiiiin kovasti !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli ekan kerran vähän haastava kyllä :D MiMaxilla on joitain näitä ainakin, itse en heillä asioi, mutta kannattaa käydä vilkaisemassa jos jotain löytyisi ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)