21 lokakuuta, 2012

Hortensian suudelma

Näppärästi otsikkona toimii lakan nimi suunnilleen suomennettuna, ihanan ideaköyhää ;) Oon ollut kauan aikaa rakastunut tähän lakan nimeen, kun tykkään ylikaiken hortensioista. Ajattelin kuitenkin etten tarvitse tätä väriä, muttakun se oli CesarShopissa alennuksessa, kun alkuviikosta sieltä tilailin. Ja onneksi tilasin, ja kokeilin, ihana ihana liilaan taittava vaaleansininen.


Kokeilin sitten toistakin tuotetta samasta tilauksesta, ja leimasin kuviot Konadin Pastel Violetilla. Vähän jäi leimaukseen aukkoja, mutta mun silmään tämä väriyhdistelmä sentään toimi kivasti. Olisin halunnut lisätä strasseja kukkiin, mutta olin päättänyt olla ilman mitään ulokkeita kynsissä, koska tämän kertaisen lakkauksen piti olla helposti ja nopeasti poistettava :D




-Color Club, Stuck On You
-Color Club, Hydrangea Kiss, 2 kerrosta
-leimat XL-laatasta M, Konadin Pastel Violetilla
-Seche Vite

Nämä lakkaukset lähti kynsiltä jo torstaina, mutten muistanut postata näitä ennen reissua :D Ja keikkakynnet on vielä kynsillä, en taida jaksaa tänään uusia. Ei ne mitkään ihmeelliset ole, mutta esittelen ne silti huomenna.

Ahdistaa nyt jo parin päivän jälkeen kynsilakkojen ostolakko! Kävin Oulun Stockalta eilen hakemassa pullon Polishieldiä, ja siellä oli ihanasti jo aulassa esillä Orlyn Flash Glam FX -kokoelma :D Ja niillä oli Konadin leimauslakoistakin valtavan hyvä valikoima, ja tietenkin niitä piti masokistisesti hypistellä ;) Lakko kuitenkin kesti tämän reissun, ja onneksi on muutama vielä tulossa kotiin mahdollisesti jo ensi viikolla. Kokeilemattomia lakkoja löytyy kuitenkin pari-kolmekymmentä, että ehkä mä pärjään niillä hetken ;)

7 kommenttia:

  1. Ihanasti sopii yhteen noi värit noissa kynsissä! Mä oon taas muka ostolakossa (tulossa on onneksi vaikka mitä), mutta noista Orlyn Flash Glam FX-kokoelmasta 3 lakkaa haluaisin kotiuttaa aika kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Seuraavaksi pitää kokeilla pastellin liilaa pohjaa vaaleansinisillä leimoilla :D

      Mä en ihan syttynyt noille glittereille, ainakaan kuvien perusteella. Liian sekavia, mutta ihanan kimaltavia olivat kyllä kun livenä ne näki :D Pitänee tutkailla vielä, yleensäkin tykästyn kaikkiin erilaisiin juttuihin vähän myöhässä ;)

      Poista
  2. Hyvältä näyttää ja tuo sinisen ja violetin yhdistelmä toimii yhteen tosi kivasti!

    Kivaa, että muutkin kynsilakkaostoslakkoilee. Ei tarvitse yksin riutua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Melkoista kärsimystä tämä on kyllä, mutta "palkinto" on niin hiukea, että ehkä mä kestän :D

      Poista
  3. Oi että, minäkin kävin eilen sielä Oulun Stockalla kuolaamassa sen Orly Flash Glam FX kokoelman perään, mutta en raaskinut ainuttakaan ostaa, pitänee laittaa tilaukseen niitä lähiaikoina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan kuolaamassa :D Niinkun tuossa ylempänä tuumasinkin, vielä mua ei oikeesti kiinnosta niistä mikään erityisesti, olivat vain niin kimaltavia :D Että mieluummin katselen niitä ensin vähän muissa blogeissa ;)

      Poista
  4. Nää kynnet on todella nätit :) Tykkään kyllä valtavasti! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)