26 lokakuuta, 2012

Barbiekynnet

Tai barbiekynsissä vois olla ehkä vähän enemmän kimallusta, mutta ainakin nämä on purkkapinkit :) Laatikosta pääsi pois tällä kertaa tuoksulakks Color Clubin Yum-Gum.

Kolme kerrosta riitti tälle, ja rakastuin tähän pinkin sävyyn! Mulla on ihan neonpinkkiä, tummempaa ja vaaleampaa pinkkiä, mutta just tällanen vaalea neonpinkki on puuttunut :D Ja tää tuoksuukin niin ihanalle, nää on lakattu toissapäivänä, ja vielä nyt ennen poistoakin nämä jaksaa tuoksua <3

Halusin tähän kokokynnen leimaa, kun ne vielä just ja just mahtuu ;) Ja valkoisella tietysti. Yritin kärkiin laittaa OPIn Nothin' Mousie 'bout It -lakkaa, mutta eipä se näkynyt. Lisäsin vielä kirkkaat strassit, ja näillä mentiin päivä.


Sitten päädyin seuraavana päivänä vielä lisäileen glitteriä näihin, tein sopiviin kohtiin parit raidat nail art -lakalla, ja kulmiin glitterlakkaa. Näillä mentiin taas päivä, vaikkei ole mun tyyliset, niin oon niin rakastunut tähän väriin!




Kuvasin tarvikkeet heti lakkauksen jälkeen, ja yhtäkkiä tajusin, että ne hopeiset "lisukkeet" ei tässä olekkaan :D Näitä kuitenkin käytetty:

-Color Club, Stuck on You
-Color Club, Yum-Gum, 3 kerrosta
-leimat Konadin valkoisella laatasta A29
-OPI, Nothin' Mousie 'bout It
-Kiss, Silver Glitter
-Mavala, Sparkling Silver
-Polishield

Mun kynnet alkaa olla taas siinä mitassa, että tekis mieli lyhentää. Vaikka tänään kävi kaveri kahvilla, ja se sano että nää on just hyvät näin :D Ehkä nämä nyt hetken menee vielä, sitten kun ei Magnonkaan laatasta kuviot mahdu kynnelle, niin jos sitten viimeistään :D

Tajusin yhtäkkiä, että munhan pitäis tänään periaatteessa tehdä Halloween-kynnet! Kun kirjoitan aina päivää jäljessä yleensä postaukset, niin olis jotain julkaistavaa huomenna. Inspistä ei vain ole yhtään, että voi olla että mun versiot nähdäänkin sitten sunnuntaina ;) Jää nähtäväksi!

19 kommenttia:

  1. On tuo Yum-Gum kyllä ihana! Kiva idea tuo hopeiden viivojen lisääminen ja glitterit. Antoivat vähän särmää barbiemaisuuteen :)

    VastaaPoista
  2. Upeat ja kiva idea seuraavana päivänä hieman "tuunata" kynsiä lisää ja taas jaksaa katella päivän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Harrastan tätä joskus, useamminkin vois niin ei pitäis joka päivä vaihtaa ;)

      Poista
  3. Toi on kyllä herkullinen lakka. :) Ihanat bling blingit sait myös aikaiseksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mun kaveri, joka on myös rock-henkinen, kehui tätä väriä vaikka yleensä ei juurikaan kiinnitä huomiota kynsiin :D

      Ei muuten tullut ajeltua Ylivieskaan, tein mieluummin lumitöitä ja joulutorttuja kuin rikoin ostoslakkoa ;)

      Poista
  4. Oi että, noi tuunatut versiot on niiiin ihanat! ♥

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos! Yllättäen tykkäät vaaleanpunaisesta ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)