30 joulukuuta, 2011

Vesikasveja ja kosmetiikkaostoksia

Tällaistä syntyi eilen illalla. Yhtään ei ollut suunnittelua, ja vähän hätäisesti tehty. Mutta kun näitä heken katsoi alkoi ihan tykkäämäänkin :) Näistä tuli mieleen meri tai joku vesistö.

Alkaa olla paksuuntunut tuo Orlyn minilakka. Pitänee yrittää ohentaa sitä, koska tykkään mielettömästi väristä :) Pikaisesti piti koristeita saada, niin laitoin siirtokuvat. Mun mielestä kynnet kaipasi vielä jotain, niin päädyin töpöttelemään kärkiin vielä vihertävää glitterlakkaa. Sen käyttö ainakin onnistui :) Voi kun saisi glitterdustia samaan tapaan kynnelle!

Nuo Sinan siirtokuvat oli vaikeimmat laittaa ikinä! Tosi kauan joutui lilluttaa vedessä ennenkuin irtosivat, ja eivät meinanneet tarttua kynnelle millää. Lisäksi ruttaantuivat helposti. Ei enää näitä, kiitos! Vaikka kauniita muuten ovatkin.



OPI Nail Envy, Orlyn "It's up to Blue", Sinan water decalsit ja kärjissä NYX:n "CN241" ja Mavadry.

Oon tehnyt jotain ostoksia, jotka haluan täällä esitellä :) En vain ole saanut aikaiseksi aiemmin, ehkä siksi koska kaikki ei liity kynsiin... Tein tilauksen pretty.fi:lle.


Halusin kokeilla noita NYX:n lakkoja, ihan vaan noiden pullojen takia :D Olin tyytyväinen noihin glittereihin ja sydämiin, mutta tämä "Acid Green" oli viiden (!) kerroksenkin jälkeen vielä läpikuultava :P

NYX:n luomiväripaletti, The Caribbean Collectionin "I Dream of St. Lucia", oon sanaton! Niin kirkaat ja pigmenttiset värit. Ja mikä parasta, ne on lähes matat! Parin päivän kokeilun jälkeen kestävät luomilla todella hyvin, ilman sen kummempaa pohjustusta.

Sitten oli irtoripset ja liima. Kauniit ja näyttävät ripset, en vain osaa laittaa niitä :D Ja Sinan siirtokuva-arkki, jota moitinkin jo ylempänä.

Alempana vielä eiliseltä kauppakierrokselta mukaan tarttuneet luomivärit.


Kauniit värit näissä Rimmelin paleteissa. Värit vain saisi olla pigmenttisempiä, ja näissä oli kokeilun jälkeen vähän liikaa shimmeriä mun makuun :P Vieressä Goshin kynsilakka, yllättäen nimeltä "Gold" :D Aivan ihana lakka oli kynsillä :)

Mulla on aina ollut tummat silmänaluset. Menin jälleen etsimään niille uutta peittoa, ja päätin ostaa kokeeksi tuon Lumenen "Blue Neutralizer for dark under-eye circles". Tänä aamuna sitä sitten testasin, ja se oli kyllä todella hyvä! Paras, mitä oon tähän asti kokeillut. Ei kerääntynyt juonteisiin, ja vaikka onkin voidemainen ei näytä rasvaiselta. Vaikka tosin nyt mun silmistä puuttuu "se jokin", olin varmaan niin tottunut sinertäviin silmänalusiin :D

Kertokaahan, mitä olitte mieltä? Pitäisikö meikkiostokset pitää poissa täältä, kun en kerran meikkikuviakaan laita tänne? Entä oliko postaus liian pitkä/liian paljon kuvia?

11 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet, nuo siirtokuvat on tosi hienoja :)

    VastaaPoista
  2. Onpa ihanat kynnet! Eikä postaus ollut lainkaan liian pitkä, ostoksista on aina mukava lukea :)

    VastaaPoista
  3. Kiitti marru! :)

    Kävin äsken kaupassa, ja se kassatäti unohti painaa maksun menemään siihen sirulukijaan, sanoi tuijottaneensa mun kynsiä :D

    VastaaPoista
  4. Kiitos Rose! :)

    Kiitti Jane, kiva kuulla! Välillä tekee mieli höpötellä pitempään ja vähän muustakin kosmetiikasta :)

    VastaaPoista
  5. Oi, ihanat kynnet! (: Upeat. Ainakin itse tykkään lueskella meikkiostoksistakin joten ei mitään valittamista. Lisää vain! :D

    VastaaPoista
  6. Minustakaan ei ole mitään haittaa, vaikka välillä blogissa on muutakin kun kynsijuttuja! Jatka vain samaan malliin :) Tuo lakka on kyllä ihana, ja itseasiassa koko manikyyri!

    VastaaPoista
  7. Onpas hienot kynnet, ihanat aivan turkoosin valtameren väriset!

    Meikkijututkin on kyllä oikein kivoja! :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos Ine! :) Jotenki kiva kun ei ole nuo kuvat samanlaisia :)

    Kiitos Bambi! Oon kans tykästynyt lakkaan, täytynee etsiä jos löytyisi isommassa pullossa :)

    Kiitti Pumpulipupu! Mä tykkään kun vaihtuu valon mukaan sinisestä vihreäksi :)

    Hienoa kuulla että pidätte myös meikkipostauksista! :D Haluaisin oppia ottamaan meikkikuvia, kuitenkin viikonloppuisin panostan meikkiin enemmänkin :)

    VastaaPoista
  9. Päädyin selailemaan siun blogia, ja tämän postauksen kohdalla mietin, että onpa siinä nätin värinen sininen. Rullasin vähän alaspäin, ja tajusin, että omistan saman, joskin vaan täysikokoisena. En ole kertaakaan sitä käyttänyt, mutta nyt huomasin kuinka nätti se tosiaan on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hyvin :D Nyt vain käyttämään, se on kyllä ihana! Itse aion tilata kans ison pullon, kun tuo on jo vähän huonona :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)