17 joulukuuta, 2011

Tapettiraitoja

Kun näin nuo kaksi aiemmin ostamaani lakkaa vierekkäin, halusin heti yhdistää ne samaan lakkaukseen :) Ja mikä oliskaan ollut kivempi seuralainen, kun mintunvihreä? Siispä raitoja tällä kertaa :) Vähän täytyy vielä hioa tekniikkaa, ja tuo Kissin valkoinen on alkanut jo paksuuntua ikävästi. Päätin vielä lisätä mattalakan, ihan vain siksi kun en ole käyttänyt kuin kerran aiemmin. Jä tänään on aikaa antaa kuivua :)

Mutta kyllä nämä mulle kelpaa, tykkäänkin jopa vaikkei tullut ihan sellaiset kun suunnittelin :) Tuleeko jollein muullekin näistä mieleen tapetti? :D Ja tietysti nämä on luonnossa kivemman näköiset...Aluslakkana Nail Envy. Raidat: actuelle 415 (saatu shinylta), OPI French Quarter for Your Thoughts ja Atomic Orange, Kiss musta ja valkoinen. Päällä Konadin Top Coat ja viimeisenä Goshin mattaaja.

10 kommenttia:

 1. Tää väriyhdistelmä on hieno :)

  VastaaPoista
 2. Tosi makeet värit! Mä tykkään lopputuloksesta, etenkin tuo mattapinta on kiva lisä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos MQ ja Bambi! :)

  Tykkään värien ja mattauksen lisäksi myös ettei raidat ole samanpaksuisia :)

  VastaaPoista
 4. Nää kynnet jäi mulla kummittelemaan ja olen tässä tunnin pohtinut että mikä mulla tulee näistä mieleen (mulla ei vissiin oo elämää ?! ). Ja nyt mä sen keksin, mun mummulassa oli nimittäin silloin kun oli pieni niin sellaista hammastahnaa, jossa oli melkeinpä tuollaiset värisävyt ja tulivat tuollaisena raitapötkönä! Nyt kun miettii, niin mitähän lie myrkkyjä siinä mömmössä on ollut..?

  Nää on siis ilmiselvät hammastahnakynnet!! :D

  VastaaPoista
 5. Ihan selvästi tapetit, hienot :)

  VastaaPoista
 6. Bambi: Sehän on kiva, jos on kynnet jäänyt mieleen! ;) Kuulostaa aika pelottavalta hammastahnalta :D En ole itse kyseiseen törmännyt :)

  Kiitos marru! :)

  VastaaPoista
 7. Sinua lykästi blogini talviarvonnassa! :)
  http://chezmaryahnails.blogspot.com/2011/12/talviarvonnan-voittajat.html

  Lähipäivinä laittelen asiasta paremmin sähköpostia :)

  VastaaPoista
 8. Voi kiitos Maryah! Odottelen innolla :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)