12 joulukuuta, 2011

Rusettiranskis

Tällainen söpö manikyyri. Halusin käyttää noita 3D-rusetteja jotka sain shinyn blogiarvonnasta. En äkkiä keksinyt muutakaan tapaa käyttää, ja onhan edellisestä ranskalaisesta vierähtänyt jo hetki. Kun en oikein itsellä sellaisesta välitä :)

Mun mielestä nämä onnistui hyvin, ainoastaan aluslakka tuotti hankaluuksia eikä se kovin tasainen olekkaan. En vain omista hyvää ranskislakkaa, ja omat kynnet on puolivälistä kärkiin ällöttävän keltaiset niin ilmankaan ei voi olla. Rusetti oli yllättävän helppo kiinnittää, ja strassitkin sain suht hyvään järjestykseen :) Täytyy kyllä myöntää, että tykkään näistä, vaikka näyttävätkin jonkun vieraan kynsiltä ;)


Käytetty: Dermosilin Devoted-sarjasta alus/päällyslakka, samasta setistä kaksi kerrosta Jazzia. Kärkiin OPIn Alpine Snowta pari kerrosta. Rusetti ja strassit kiinnitetty OPIn Start to Finishillä, ja päällä paksuhko kerros Mavadryta. Rusetit on tosiaan saatu shinylta, jotka hänelle oli lähettänyt Fab Ur Nails Shop.

9 kommenttia:

 1. Onpa valloittava rusetti! *tahtoooo*

  VastaaPoista
 2. Ihanan tyttömäinen lakkaus!! Noi rusetit on kyllä niin suloisia :) ..Olisin itsellenikin halunnut :p

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sannu ja shiny!

  Arvelutti ekaks nämä 3D:t, mut ainaki yhdessä sormessa on ihan kiva :)

  VastaaPoista
 4. Todella kivat ja suloiset :)

  VastaaPoista
 5. Upeat! Miltä tuntuu käyttää käsiä kun on noin ulkoneva koristekynsissä?

  VastaaPoista
 6. Kiitos Bambi! Yllättävän sujuvaa :) Mulla on siivousta/pyykkäystä varten muutenki kertakäyttöhanskoja, niin käytin niitä myös hiuksia pestessä :D Kutominen oli haastavampaa. Tämä oli hankalahko irrottaa, mut lähti loppuviimein, ja niin siististi että voin käyttää saman koristeen uudestaan :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos :) Erityisesti itse näissä tykkään, kun tippilakka on ranskislakan päällä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)