10 joulukuuta, 2011

Lintusia

Näile ei ollut mitään suunnitelmaa. Halusin vain kokeilla miltä valkoinen leimaus näyttää noin hohtavan liilan ja kultashimmerisen lakan kanssa :)

Halusin leimata nuo linnut, kun en ollut niitä vielä kokeillut. Vähän oli isohko mun pikkurilliin, mutta ei se mua haitannut. Ihan tykkäsin näistä :) En vain saanut lisäkoristeita mahtumaan tähän millään, niin jätin pois :PVielä kaunis kiitos kaikille kyselyyn vastanneille, kuvaan siis jatkossakin kaikki käytetyt lakat :) Alla Sally Hansenin Miracle Cure, kaksi kerrosta Lecielin Shiny Purplea ja Mavadry. Seuraavana päivänä leimaukset Konadin valkoisella CN-laatasta. Vielä Konadin Top  Coat ja lopuksi Mavadry.

Ostin akvarellivärit (jotka myytiin akryylivärit nimellä?) ja öljyvärit siinä toivossa että toiset ainakin sopisi kynsien maalaamiseen. Kokeilin molempia ja tällä tuntumalla nuo akvarellit olis parempia. Öljyvärit ei meinannut kuivua millään, kun taas akvarellivärit oli vähempi pigmenttisiä. En tiedä kuuluuko näitä vielä sekoittaa veteen? Pitäisi ostaa oikein kynsille tarkoitetut, mutten vielä halua PayPal-tiliä että saisi ulkomailta tilattua ;)

5 kommenttia:

 1. Nätit kynnet :)
  Itsellä ei ole akryylivärejä tms. joten en voi oikein auttaa tässä asiassa.

  VastaaPoista
 2. Öljyvärit ei ole vesiliukosia vaan se pitäis sekoittaa tinneriin jos haluaa niistä juoksevampia. Mitä niihin omiin akvarellikokeiluihin sitten tulee, niin se, että laittaa vettä teki niistä vähempi pigmenttisiä, eikä ne meinannut oikein ottaa kynteenkään kiinni niin. Mulla ainakin onnistui ihan purkista vaan suoraan laittaminen.. Mutta eri merkit toki voi käyttäytyä eri tavoin, mene ja tiedä sitten :D

  Kaunis tuo lintu tuossa laatassa. Melkein ihan vain sen takia tekisi mieli hankkia se!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Rose ja Bambi :) Nuo linnut on kyllä suloisia, ja sit on mun suosikkitähdet ikinä!

  No empäs sitten mietikkään sitä vettä :) Ja vielä sellaisenkin kokeilun tein, kun molemmilla olin kynsille maalannut että miten päällyslakan kanssa käyttäytyy. Öljyvärit levisi, ehkä hitaan kuivumisen takia. Mutta poistettaessa kynsilakan poistoaineella Öljyvärit lähti lakkojen mukana, kun taas akvarellit ei liuennut siihen poistoaineeseen. Lähti vain päällyslakka ja muut ympäriltä, sitten piti vedellä hinkata maali pois ja lopuksi vielä se alla oleva lakka :D Aika hankalaa...

  VastaaPoista
 4. Nätti lakkaus ja kaunis tuo lakka :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos shiny! Katsoin, että tämä lakka oli ihan tosi lähellä sitä minkä sain sinun arvonnasta :) Näiden kanssa oli kiire, niin en uskaltanut uutta vielä kokeilla ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)