19 heinäkuuta, 2013

Yhdet kynnet, ja muutama ostos

Eih, mun pitää oikeasti välillä keksiä jotain muuta kynsille, kuin siirtokuvat ja kuorrutelakka :D Ei muuten, nättiä tulee, mutta kun haluaisi oikein väsätä jotain. Mutta vaikka intoa riittää, nyt kun on taas arjen syrjässä kiinni, aikaa ei sitten taas ole... Joten helpolla mennään :) Tämä yhdistelmä on kuitenkin jonkin aikaa jo pyörinyt mielessä. Eikä pelkästään mielessä, vaan tarvikkeetkin jo pari viikkoa pöydänkulmalla. Halusin kuitenkin pyyhkiä pölyt, joten oli ne saatava käytettyä siitä ;)

Mitään huonoa sanottavaa ei jäänyt Sally Hansenin Greige Gardensista mieleen, ihan perushyvä lakka. Suti oli hieman ärsyttävä, tykkään enemmän essien suomisudista, mutta ei tarvinnut tämänkään jäljiltä paljoa putsaussivellintä näyttää.

Siirtokuvista sitten. Viime postauksessa taisinkin sanoa, että valkoisia siirtokuvia on haastava leikata valkoiselta pohjalta, mutta on niissä toinenkin puoli. Tulee ylläreitä, kun arkista ei ihan erota, millaisia ne on. Nämäkin selvisi vasta sitten, kun sain ensimmäisen taustasta irti, olivat hiemen erilaisia kuin odotin :D Ei se suunnitelmaa muuttanut, ja oikein kauniit kuvat ovat silti. Nämä kuvat oli sen verran isot, että mietein laitanko enää glitteriä kärkiin, mutta kun se kuului suunnitelmaan niin laitoin. Tässä vaiheessa vain alkoi tuntua, että pohjalakka olisi saanut olla hieman hempeämpi pastellinen lila ;)

-Orly, Nail Armor
-Sally Hansen, Greige Gardens, 2 tai 3 kerrosta (ei muista)
-siirtokuva-arkki Y061, saatu esiteltäväksi Adeninasta
-A England, She Walks in Beauty, ostettu Adeninasta
-1mm strassit
-Seche Vite

Ihan nätit kynnet, mutta kun energiaa riittää, vaihdoin ne seuraavana päivänä. Seuraavassa postauksessa saattekin nähdä kynsimokan, sekä siirtokuvia ja kuorrutelakkaa :D

Kävin kaupungilla eilen, ja kun pojat halusi Anttilan peliosastolle, mä suuntasin essie-ständille. Siellä ei ole lakat päivittyneet aikoihin, tällä kertaa sitten oli. Naughty Nauticals -kokoelmasta oli melkein kaikkia vielä jäljellä. Lisäksi muutama herkku vanhemmista kokoelmista. Olin siinä sitten kuuden lakan kanssa, että nämä pitää saada, päätin kuitenkin karsia ne kolmeen.


Kaikki valikoitui uudesta kokoelmasta. Mun ehdoton valinta oli nimikkolakka Naughty Nautical, ja poikien mä en saanut jättää myöskään The More the Merrieriä pois. Niimpä jäljelle valita kolmesta liilasta ihanin, ja valitsin kimaltavan Full Steam Aheadin.

Tässä vielä Minimanista muutama Coralin glitteri. Niiden mattalakatkin houkuttais, mutta oon ostanut niitä kaksi, ja kumpikaan ei vakuuttanut laadullaan. Nämä glitterit taas on ihan hyviä :)


Hopeinen, tummemman harmaa ja musta hologlitteri. Tätä viimeaikaista kynsityyliä katsoessa ei tarvi miettiä, että tuleeko nämä käyttöön vai ei :D

12 kommenttia:

 1. No miehän kyllä tykkään näistäkin kynsistä ja ostoksistasi:)

  VastaaPoista
 2. Nätit kynnet kyllä! Valkoiset decalsin valkoisella pohjalla on kyllä hauskoja...kiva leikata irti samalla kun tiirailee, että meneeköhän puoliksi koko kuva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja mitä ihmeellisimmissä asennoissa saa leikellä, kun niitä heijastuksia etsii :D

   Poista
 3. Kivat kynnet :) hyvin sopii noi decalsit mun mielestä tuohon lakkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mun mielestä aavistuksen hennompi pohja olis ollut kivempi ;)

   Poista
 4. Toi Sally Hansenin Greige on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä nätti, muistaakseni koristelin sen valkoisella viimeksikin :)

   Poista
 5. Naughty Nautical värjää hurjasti kynsiä - pieni varoituksen sana siis :D Perjantaina lakkasin ja lauantaina poistin ja bufferilla oli hommia! :D Tämä siitä huolimatta, että alla oli kaksi kerrosta aluslakkaa... Lakka itsellään oli kyllä kynsillä tosi ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä kuulla, just on ollut se kolme päivää kynsillä, ja kohta olis tarkoitus ottaa pois :D Ei tule sitten ihan täytenä yllärinä, harmi että se tekee noin!

   Poista
 6. Voi miten kauniit kynnet! ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)