18 heinäkuuta, 2013

Riikinkukkoja, vol 2

Hankalaa keksiä juttua kynsistä, jotka on jo poistettu, pitäis päästä taas ajantasalle tämän bloggauksen kanssa :P

Eilen näytetyistä lakoista halusin heti kynsille Laylan Gel Effectin (nro11). Oon tykännyt paljon Laylan lakoista, ennestään omistan kaksi Cramic Effectiä ja kaksi magneettilakkaa, jotka molemmat on ollut tosi laadukkaita. Niin oli tämäkin, kaksi kerrosta riitti ja levittyi nätisti. Mitään "geeliefektiä" en tässä kyllä huomannut. Odotan kyseistä nimeä kantavalta lakalta, että olisi jellymäinen ja kuivuisi kiiltäväksi pinnaltaan. Tämä oli aavistuksen paksumpi peruscreme, ja kuivui suhteellisen himmeäksi.

Mulla on turkoosien kanssa juttu, että niiden kanssa pitää käyttää valkoisia koristeita :D Niimpä valitsin valkoiset siirtokuvat, ja käytin taas noita riikinkukonsulkia, kun ne on niin nätit. Valkoiset siirtokuvat valkoisella taustalla on vähän hankalia leikata, kun joutuu käännellä, että näkee ne heijastukset ettei leikkaa ohi :D

Strassit koristeeksi, sain nämä Lilalta lakkavaihtareiden yhteydessä, kiitos vain! Itse ei ole tullut hankittua 1mm strasseja, kun tykkään, että mun kynsillä kaikkea on paljon ja se on suurta :D Mutta tähän nämä sopi oikein hyvin.

Eilen kerroin, että A Englandin Excalibur eksyi vahingossa mun kynsille. Olin saanut strassit kiinnitettyä, ja katselin lakkausta, että olisko se valmis. Halusin kärkiin vielä jotain, ja kaivelin kuorrutelakkoja, mitä voisi töpötellä. Samalla poika toi laatikosta Adeninan paketin, ja päätin kokeilla, voiko Excaliburia käyttää töpöttelyyn. Oon lukenut, että uusi Excalibur ei käy leimailuun niin kuin vanha, mutta tähän se kävi oikein hyvin :)

-Orly, Nail Armor
-Layla Gel Effect, nro11, 2 kerrosta
-siirtokuva-arkki C045A*
-A England, Excalibur*
-Seche Vite
*tuotteet saatu esiteltäväksi Adeninasta

Ihan joka lakalle Excalibur ei välttämättä sovi, koska kultaisen ja hopeisen ero on melko vahva. Mutta näin neutraaleiden koristelujen ja värin kanssa toimii. Jos arpoo, että laittaako hopeista vai kultaista, niin tässä tapauksessa voi laittaa molempia ;) Tarkoitus olisi laittaa lakkaa koko kynnellekin, kunhan ensin keksisi, miten sen koristelee.

Lakkauskilpailun finaalin pääsen luultavasti järjestämään maanantaina, älkää huoliko, se on tulossa :D Työvuorot on tällä hetkellä sellaiset, ettei liikaa aikaa ole, siksi koristelut kynsilläkin on yksinkertaisempia.

10 kommenttia:

 1. Nätit! Mulla on kanssa noita riikinkukon sulkia, pitäs saada pian käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Nämä on kyllä ihania, antaa lakalle niin paljon tilaa, jos haluaa että se näkyy :D

   Poista
 2. vitsi kuinka hienot! Tykkääntykkääntykkään! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi nätit! Mua harmittaa, kun missasin nyt leimauslakaksi aikomani Excaliburin:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muakin hieman harmittaa, vaikka hopeisia leimauslakkoja mulla onkin jo kaksi. Liikaa ei voi olla ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)