15 kesäkuuta, 2013

Ranskalainen siirtokuvilla

Olin joskus tilannut tällasia ranskiksen kuvia. Ei ole ollut tarvetta, mutta viimein ajattelin niitä kokeilla. Onneksi valitsin melko neutraalin taustan näille, koska kuvion ruudukko olikin mustan lisäksi läpinäkyvä.

Kuvat oli tietenkin liian kapeita mun kynsille. Onneksi arkissa ei ollutkaan kuin kaksitoista kärkikuviota, joten ei tarvinnut näitä enää säästellä. Kuvat oli kuitenkin sopivan muotoisia mun kynsille, joten ei tarvinnut ihmeemmin asetella ja muovailla. Asettuivat lisäksi helposti paikoilleen kaarevaankiin kärkeen. Arkissa oli lisäksi yksittäisiä kukkia, joita laitoin sopivaksi katsomiini paikkoihin.

Tarkoitus oli laittaa pienempiä helmiä kuvion rajalle, mutten saanut niitä järkevästi tungettua. Helmiä oli kuitenkin saatava, joten siksi ovat tyvissä. Etusormen decalin onnistuin turmelemaan jotenkin, ja päällyslakka kutisti nämä, asettelin nämä kyllä ihan kärkiin asti.Lakkana näissä siis Orlyn Decades of Dysfunction, 3 kerrosta. Kuvista näkee, että nämä kuvat olivat liian kapeat mulle, mutta ei sitä livenä liikaa huomioinut. Olin näillä kolme päivää, jossa oli kaksi päivää liikaa. Näistä meni maku aika nopeasti.

16 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)