18 kesäkuuta, 2013

Lakkauskilpailu, Rock-henkiset kynnet

 
Osallistumisaika on päättynyt!


Rakkaus Kynsiin -blogin ensimmäinen lakkauskilpailu käynnistyy. Kilpailun teemana on Rock-henkiset lakkaukset.

Jos käydään ensin palkinnot mahdollisimman sekavasti läpi, niiden jälkeen tulevat sitten osallistumisohjeet. Palkintoja on varsinaisesti kolme: voittajalle, sekä kaikkien osallistuneiden ja finaalissa äänestäneiden kesken arvottavat palkinnot.


Voittaja saa ylläolevan palkinnon kokonaisuudessaan. Lisäksi hän voi valita vapaasti yhden alla olevista Orlyn täysikokoisista lakoista.

Kaikkien osallistuneiden ja finaalissa äänestäneiden kesken arvotaan omat palkinnot, jotka sisältävät yhden satunnaisen alla olevista Orlyn lakoista, sekä kaksi arkkia siirtokuvia.Lisäksi valitsen kaikista osallistuneista lakkauksista oman suosikkini, joka saa yllätyspalkinnon ;)

Käydään vielä voittajan palkinto tarkemmin läpi.

OPI-minilakka setti Oz the Great and Powerful, sisältää seuraavat minilakat: I Theodora You, Don't Burst My Bubble, Glints of Glinda ja What Wizardry is This? (Liquid Sand)

Neljä arkkia siirtokuvia, ja kaksi leimauslaattaa

Kolme koristehyrrää: kultaisia ja hopeisia microhelmiä, erikokoisia kirkkaita strasseja ja 3D-sydämiä

12 purkkia erilaisia koristeita, mixhilettä, niittejä, helmenpuolikkaita, kukkastrasseja ja erimuotoisia hileitä.

Lumenen käsivoide, sekä Wild&Mildin kynsilakankorjauskynä


Palkinnot olen ostanut ja maksanut kokonaan itse, ja ne ovat avaamattomia ja käyttämättömiä.


Kilpailun säännöt sekä ohjeet:

★ Kaikki voivat osallistua, mutta palkinto postitetaan ainoastaan Suomeen.

★ Voit osallistua vain yhdellä lakkauksella, yhdellä kuvalla.

★ Osallistut lähettämällä kuvan lakkauksesta sähköpostiini: rakkauskynsiin@gmail.com 14.7.2013 24:00 mennessä. Sähköpostissa tulee lisäksi olla koko nimesi, ja nimimerkkisi. Jollei sinulla ole nimimerkkiä, keksi joku tätä kilpailua varten. Jos sinulla on blogi, voit laittaa myös blogiosoitteesi, linkkailen siihen myöhemmin.

★ Kuvan tulee olla selkeä, ja kynsien erottua siitä hyvin. Kuvan tulee olla myös tarpeeksi isokokoinen, vähintään 500px leveä. Voin tarvittaessa pienentää kuvaa, mutta isommaksi sitä ei voi tehdä.

★ Kollaaseja en hyväksy. Kuvassa ei myöskään saa olla minkäänlaisia tunnisteita, esim. vesileimaa tai reunuksia. Kuvaa saa käsitellä hieman, esim. valotusta ja valkotasapainon säätöä.

★ Kuvassa tulee näkyä vähintään neljä kynttä, sekä käsinkirjoitettu lappu, jossa lukee "Rakkaus Kynsiin". Lapun ei siis ole pakko olla kädessä, kunhan se näkyy kuvassa.

★ Lakkaukset tulee tehdä itse omille kynsille. Kynnet voivat olla rakennekynnet, mutta koristelut tulee olla tehty niiden päälle, ei esim. geelin tai akryylin sisälle. "Irtokynsiä" en hyväksy. Ei haittaa, vaikka omat kynnet olisivatkin lyhyet, tämä ei ole kynsienpituuskilpailu.

★ Kynnet tulee olla tehdyt vain tätä kilpailua varten, mutta kuvan voi jakaa blogissaan ennen kilpailun loppumistakin, jos samalla linkittää tähän lakkauskilpailupostaukseen.

★ Koristelutekniikka ja -materiaalit on vapaat, mutta lakkauksen tulee olla siistitty. Sotkuiset kynsinauhat/sormet eivät tule pääsemään finaaliin asti, vaikka lakkaus olisi muuten taidokkaasti toteutettu.


Muutenkin kokonaisuus ratkaisee, panosta siis siisteyteen, sekä hyvään kuvaan. Huono kuva hyvästä lakkauksesta ei välttämättä pääse finaaliin.

Valitsen finaaliin ~10 kuvaa, riippuen osallistujamäärästä. Näistä tullaan valitsemaan voittaja yleisöäänestyksellä. Finaali järjestetään mahdollisimman pian osallistumisajan päätyttyä. Tarkempia aikatauluja finaalin ja äänestyksen suhteen tulossa myöhemmin.

Lähetä siis kuva 14.7.2013 mennessä, ja lue ohjeet varmuuden vuoksi vielä kerran ;) Lisätietoja saa kysellä kommentilla tähän postaukseen, ja sähköpostilla!

Onnea kisaan! :)

32 kommenttia:

 1. Pointsit vikasta tähdestä, toi on hyvä 'vaatimus'. :) Sitten joskus kun laitan lakkauskilpailua, saanko käyttää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mun mielestä aika oleellista :D Käytä toki, olen itsekin nähnyt tämän joissain kilpailuissa aiemmin. Tätä ei vain tähdennetä tarpeeksi usein ;)

   Poista
  2. Jep, olen samaa mieltä. :) En minäkään siis aloitellessani edes osannut siistiä kynsinauhoja, ja nyt välillä tekee ihan pahaa katsoa sotkuisia lakkauksia. :/ Aloittelijoille pitäisi olla joku perusasit kuntoon tuto. ;)

   Poista
  3. Oonkin ajatellut, että pitäisi olla juuri noin perustava tuto, vaikka videona. Täytyypä ottaa toteutukseen kesän aikana ;)

   Poista
 2. Apua nyt tuli miljoona ideaa eli kynsille päätyy sekasotku :'D Mut kiva kilpailu, aihe ja viimeinen vaatimus ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos on ideoita! En halunnut mitään perinteistä hempeilyteemaa, vaan itseni näköisen aiheen :)

   Niin, ja sekasotku kuulostaa hyvältä, just niinku meidän koti ;D

   Poista
 3. Saako toiseksi tai kolmanneksi tulleet mitään palkintoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinaisesti niille sijoille ei ole palkintoa, halusin panostaa pääpalkintoon :)

   -pääpalkinto menee tosiaan yleisöäänestyksen voittajalle.
   -kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan pieni palkinto
   -lisäksi valitsen omasta mielestä mieluisimman lakkauksen, se voi sijoittua äänestyksessä mille sijalle vain

   Eli on silti kaksi mahdollisuutta saada palkinto, vaikkei yleisöäänestystä voittaisikaan ;)

   Poista
  2. Aa okei :) Jotekin ensin ymmärsin, että sä päätät voittajan, niin sitten vähän ihmettelin että miks palkitset vielä oman suosikkisikin :)
   Tää teema on tosi kiva idea :)

   Poista
  3. Hyvä kun selvisi :) Vaikka voihan tässä käydä niinkin, että voittaja on sitten minunkin suosikki... Mutta sen näkee sitten :)

   Kiva kuulla, nyt vain suunnittelemaan kynsiä ;)

   Poista
 4. Jes loistava teema! Pistetääs mietintämyssy päähän ja lakkailemaan siis : D

  VastaaPoista
 5. Oi, loistava teema! Nyt vaan miettimään, mitä sais aikaiseksi..(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän jotain erilaista, ettei ole aivan jotain kukkakynsiä ;) Vaikka ei kukkia tosin kiellettykään ole :D

   Poista
 6. Ihan vaan tarkennuksen vuoksi, eli saako lakkauksissa käyttää koristeina strasseja, glittereitä yms. koristeita? Entä voiko maalata akryylimaaleilla lakkaukseen kuvat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun kysyit! Kyllä saa käyttää, mitä vain mieleen tulee :) Pitääkin tarkentaa ohjeistusta, tarkoitus on, että koristelut eivät rakennekynsissä ole geelin tai akryylin sisällä :)

   Poista
  2. Ok, hyvä juttu :) Täytyykin kiavaa kynsilakat pitkästä aikaa esiin ja katsoa saanko mitään rock aiheista aikaan :D Tuppaa kynnet olemaan aina niin hempeitä, kiva haaste!

   Poista
 7. Dodih, osallistuin. Aloin kuiteski pohtimaan että voisikko tarkistaa että se tuli perille, miun s-posti, tai siis oikeastaan blogin s-posti kun on analogtrashblogi@hotmail.com ja monet suodattimet vetää sen roskaposteihin :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sait viestiä, en ihmmetele, että osoitteen perusteella saattais mennäkin ;) Sun ei ollut kuitenkaan mennyt, mutta yksi toinen osallistuminen oli, tarkistan sen kansion varmuuden vuoksi päivittäin :D

   Poista
 8. Tosi hyvä teema, on ainakin haastetta ;) ! Mutta ajattelin kysyä, että saahan tähän osallistua ihan amatöörinä kun en ole ollut kun vain yhdessä lakkaus kilpailussa :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Tottakai saa osallistua, vaikka lakkaisi ihan ensimmäistä kertaa! :)

   Poista
  2. Juu, hyvä. En vaan varmaan pääse jatkoon asti, mutta onhan se pääasia että yrittää :) muuten, osallistuin vasta tnään ja laitoin nimimerkiksi nails4fun ja ajattelin sen jäkleen että pitiköhän se laittaa lukija nimi ? Kun luen blogiasi nimellä Veera M ja nyt nimimerkkini on nails4fun. Haittaako se ?

   Poista
  3. Ei ole nimimerkillä merkitystä siinä mielessä, kun julkaisen sen vasta samalla kun tuloksetkin! Ja tätä kilpailua varten ei tarvinnut olla lukija, niin ei senkään puoleen ole väliä :)

   Tietysti, kun pidät blogia, ja linkkaan siihen tulosten yhteydessä myös, niin voisi olla hyvä käyttää samaa nimimerkkiä ;) Kerrot vain, kumman haluat sitten ilmoitettavan :)

   Poista
 9. Jos unohtaa kuvaa ottaessa laittaa Rakkaus kynsiin-lapun kuvaan, voiko kuvankäsittelyssä lisätä sen tekstin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti sellaisella ei voi osallistua, vaatimuksena kun nimenomaan on se käsinkirjoitettu teksti kuvassa. Siksi, ettei kukaan ota netistä jotain kuvaa, ja lisää siihen omaa tekstiä ja osallistu sellaisella. Ja senkin takia, kun kynnet pitää nimenomaan olla tehty tätä kilpailua varten, ettei esim. kuukauden takaisella lakkauksella vaikka osallistu, kun ne vain "sattui olemaan hienot". Mä en usko, että sä tekisit niin, mutta poikkeusta en voi tehdä yhdenkään osallistumisen kohdalla...

   Poista
  2. Ymmärrän. Pitää lakata uudelleen, kun kärsivät maalaushommissa. Huomasin sen tekstijutun vasta kun meinasin jo lähettää kuvan sulle ja tarkistin osoitetta.

   Poista
 10. Utelias kysyy, että koska finaalikuvat julkaistaan? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus oli eilen , mutta äsken sain vasta äänestyksen käyntiin ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)