06 kesäkuuta, 2013

Harmaata ja hopeaa

Mun kokoelmassa on jälleen yksi harmaa lisää. Sitä tulee vähän käytettyä, mutta lukumäärä lähentelee kymmentä. Että ilmeisesti viehätyn siitä kuitenkin;)

Vaihdoin tämän lakan Suvin kanssa miitissä. Muistaakseni tilanne meni niin, että Suvi tahtoi vaihtaa minulta jonkun lakan, ja menin sitten penkomaan hänen laatikkoa. Jotenkaan en yhtään halunnut tätä Elephant Walkia, mutta en kuitenkaan voinut enää irrottaa otettani siitä :D

Tämä oli sen verran mielenkiintoinen lakka, että halusin sen melko pian kynsille. Tämä onkin lakattu jo viikko sitten, mutten ole saanut postausta aiemmin, kuin nyt. Tämä oli erittäin hyväkäytöksinen, en muista  mitään moitteita. Ihana siniseen taittava aavistuksen shimmerinen harmaa.

Mulla on joku ongelma harmaiden koristeluissa, aina on joko mustaa, valkoista tai hopeaa kaverina. Niin kuin nytkin. Ihanat MiMaxilta tilatut water decalit, ja jostain syystö pilasin vaikutelman tyylikkäästä lakkauksesta lisäämällä kärkiin glitteriä. Joka myös sinänsä on tosi nättiä, muttei sopinut tähän.


-Color Club, Stuck on You
-China Glaze, Elephant Walk, 2 kerrosta
-siirtokuvat*
-A England, Merlin
-Seche Vite
*tuotteet ostettu MiMaxista

Nämähän olivat kynsillä kokonaiset neljä vuorokautta, enkä kyllästynyt näihin missään vaiheessa. Glitteristä huolimatta ;) Seuraavaksi tulossa on toiset kynnet, joilla olin myös neljä päivää, mutta ne on aavistuksen värikkäämmät! Yritän saada huomiseksi jälleen postauksen, muuten näitä jää rästiin ihan liikaa ;)

10 kommenttia:

 1. Nätit :) Lakka ja decalit ovat kuin luodut toisilleen!

  VastaaPoista
 2. hah, se oli siis Suvin syy, että mulla lähti miitissä mopo käsistä. Sillä aikaa, kun sä kävit Suvin kätköllä, ni ehin haalia sun kasasta sylin täyteen. Täytyyki mainita hänelle asiasta... ;D
  Mulle tuli tänään laatikollinen lakkaa, ja sehän tietää sitä, että ihan minä päivänä tahansa sullekin tulee uusia lakkoja.
  Meen penkaseen niitä, kunhan saan tässä syötyä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olit kyllä kovin syyllisen näköinen saaliisi kanssa :D Jeij, jään odottelemaan postia! Ensi viikolla siis ihanuuksia tiedossa ;)

   Poista
 3. Mä en oo koskaan ajatellutkaan, että toi Elephant Walk on noin kivannäköinen lakka :O

  Kerrassaan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut minäkään, ennen kuin sain tämän kynsille! Miten "taas yksi harmaa" ollakin niin nätti ;)

   Poista
 4. Nää on kyllä yksinkertaisuudessaan kerrassaan ihanat! Tekisi vähän mieli nyt käydä ostamassa noita decalseja : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, nyt huomasin, että tämä oli jäänyt vastaamatta! Mutta kiitos kuitenkin kehuista <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)