25 maaliskuuta, 2013

Siniharmaa omituisuus

Tiedättekö tunteen, kun on suunnitellut jotain lakkausta useamman päivän, ja sitten pari tuntia ennen kuin aikoo sen toteuttaa, löytääkin jo postauksen samantyylisistä kynsistä? :D Sitä miettii, että voiko enää omia kynsiä tehdä ollenkaan, vaikka itse tietää, että ne eivät voi olla matkitut. Tällaisia ajatuksia tuli, kun näin Papun kynnet.

Itse sain samanlaiset siirtokuvat kaupanpäällisiksi Adenina-verkkokaupasta, ja ihastuin niihin :) Pohjalakka oli vain hakusessa, mutta jotain hempeää sen piti olla. Sitten näin Kicksillä OPIn Give Me the Moonin, ihana siniharmaa lakka sinisellä shimmerillä. Tässä kuvat lakasta yksinään, ehkä aavistuksen ylivalottuneena:


Lakka oli juuri ja juuri kolmella kerroksella peittävä. Omituisen ohut ja läpikuultava, shimmerikin lakassa oli mielestäni todella omituista :D Olin mieltänyt tämän enemmän "crememäisemmäksi" pullossa. Jatkoin kuitenkin alkuperäisen ajatuksen kanssa, ja laitoin siirtokuvat, vaikka tiesin ettei ne ihan näin shimmeriselle lakalle sopisikaan :D
-Color Club, Stuck on You
-OPI, Give Me the Moon, 3 kerrosta
-siirtokuvat
-Seche Vite

En tykännyt näistä kynsistä, olin niillä kokonaisen vuorokauden. Näistä tuntui puuttuvan jotain, mutten oikein tiennyt mitä olisin lisännytkään. Eli olisi vain pitänyt jättää tekemättä :D Mutta jos olen jotain suunnitellut, se täytyy toteuttaa, muuten se jää vain pyörimään mieleen eikä siitä pääse irti ;)

Harvinaisen nopea ja harhaileva postaus. Kiire tekemään täytekakkua, pojalla on huomenna synttärit. Tupa tulee täyteen ihmisiä, joten pitäisi varmaan vähän siivotakin ;)

In english: OPI Give Me the Moon, very strange polish. Decorated with water decals, which didn't quite match with the base.

10 kommenttia:

 1. Oi, ompas ihanan kaunis toi opin lakka. Pitää tutustua tarkemmin kuinka omituinen se on. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisilla koristeluilla se vois olla kivempi, pitänee varmaan leimata se jollain :D Ehkä hopealla.

   Poista
 2. Nämä siirtokuvat on kyllä jännät:D Taisiis yleensä on kukkia ja perhosia tms, niin nämä on kuin maisema=) kummastelin jo Papunkin kynsiä;>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli kyllä ihanat! Todellakin erilaiset, minä kun en niin perhosille kynsillä lämpene ;D

   Poista
 3. Tykkään näistä kuvista kovasti. Sopii hyvin tuohon kummituslakkaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä nättejä! Kummituslakka :D Aavemaisen omituinen ;)

   Poista
 4. Nice Blog :)

  You are invited to my "International Giveaway by Born Pretty Store".
  http://beauty-fulll.blogspot.com/2013/03/international-giveaway-by-born-pretty.html

  VastaaPoista
 5. Mulle on myös käynyt tuo, että tekee kynnet ja sitten löytää toisesta blogista lähes samanlaiset, vaikka ei ole niitä nähnyt ennen omaa ideaa. Oman postauksen jälkeen jäi vähän sellainen olo, että toivottavasti ei nyt pahasti kukaan luule kopioiduksi ja pitäiskö tätä selitellä jotenkin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuntuu kyllä niin nololta :D Juurikin tuo selittelyn tarve on tällaisen tapahtuman jälkeen kova :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)