29 maaliskuuta, 2013

Pääsiäisen aloitus

Pahoittelen pitkää postausväliä, on ollut muutama kiireinen päivä, ettei ole ehtinyt pahemmin koristelemaan. Yksivärisiä olen lakkaillut, muutamaa strassia lukuunottamatta. Mutta äsken huomasin, että olin unohtanut kuvata nekin :D

Esittelen kuitenkin nyt eilen lakatut kynnet. Oli niin ihana keväinen päivä, ja pääsiäinen tulossa, että halusin kokeilla Seppälästä ostamaani neonvihreää lakkaa :) Ei ollut suuria odotuksia tämän suhteen, mutta yllätyinpä positiivisesti! Lakka oli nätti levittää, kolmella kerroksella peitti, ja jälki oli ihanan tasaista joka kerroksella. Plussaa isosta siveltimestä, miinusta kapeasta pullon suusta :D

Halusin leimata valkoisella, ja valitsin tuollaisen ruohomaisen kuvion. Mietin pitkään miten päin, ja mihin kohtaan sen leimaan. Päädyin sitten jättämään aavistuksen kynnen tyveä näkyviin.

Valtavan kirkas lakka, jättää huomiotussitkin kakkoseksi :D Tässä kuvat leiman kanssa ilman päällyslakkaa.Kuvasin tuon välivaiheen varmuuden vuoksi, kun aioin koristella näitä lisää, ja jos olisin pahemmin mokaillut, niin olisi vielä voinut esitellä ihanan lakan :D Halusin näihin yhtäkkiä vähän hopeista kimallusta, ja maalasin Orlyn linerilla muutaman suikaleen päälle glitteriä. Mun mielestä olisi ehkä voinut jättää glitterin laittamatta, mutta ihan kivat ne on näinkin :)Ihanaa, kun moneen päivään on kynsillä jotain sellaista, mistä tykkää :D Ei tullut kuvattua tarvikkeita, mutta lakka on Seppälästä ostettu Nails-merkkinen, ja leimat on DRK-A -laatasta Konadin valkoisella, glitteri Orlyn Instant Artist sävyssä Platinum Glitter.

Tänään suunnitteilla varsinaiset pääsiäiskynnet, mukavaa, kun on taas aikaa panostaa koristeluihin (ja postaamiseen) ;)

In english: Nice neon green for a beautiful spring day. I stamped an grassy looking image, and added some silver glitter. I just love the brightness of this mani!

11 kommenttia:

 1. Hei näähän käy pääsiäiskynsistä myös, vähän tulee sellainen rairuohofiilis! Tosi nätit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mullekkin tuli rairuoho mieleen näistä :D

   Poista
 2. Ihana lakka! Ja kyllä on kivat kynnet!!! :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on kyllä mielettömän kirkas :)

   Poista
 3. Aika räikeät, mutta hienot. Mun mielestä glitteri sopii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mä en itse oikein saanut päätettyä kumpi on kivempi :D

   Poista
 4. Mietein Seppälässä tuon lakan ostamista, mutta jätin hyllyyn. Nämä kynnet nähtyäni on se pakko sittenkin ostaa, ihanan keväiset kynnet oot saanut tehtyä, tykkään ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Mä oon kans kerran jättänyt tän hyllyyn, mutta viimeksi en muuta ostamista sieltä keksinyt, että onnekas pakko-ostos tämä oli :D Ja kiitos kehuista! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)