18 maaliskuuta, 2013

Blogin seuraaminen

Nyt on maailmalla kuhistu siitä, että Google Reader (syötteenlukija) on tulossa heinäkuun alussa tiensä päähän. Tämä on aiheuttanut massaryntäyksen Blogloviniin, jotta blogit säilyisivät edes jollain lukulistalla.

Samalla on panikoitu, jos Google Friend Connect (GFC, käyttäjäraati) ja hallintapaneelin lukulista lopetettaisiin. Itse olen vähän skeptinen tämän suhteen, koska alunperin on ollut puhe vain Readerista, joka on erillinen palvelu. Tässä Inen postaus aiheesta, olen hänen kanssaan samoilla linjoilla. Uskonkin, että GFC ja hallintapaneelin lukulistat tulevat säilymään Bloggerissa ennallaan.

Koskaan ei kuitenkaan voi olla liian varma. Blogini on ollut alusta asti myös Bloglovinin listoilla, mutta nyt siirsin seuraamislinkin ylimmäksi, jotta se löytyisi helpommin. Blogloviniin on mahdollista tuoda myös kerralla kaikki Readerin/Hallintapaneelin lukuluettelon blogit, ohjeet löytyvät heidän sivuilta.

Eli jos haluat varmistaa, että saat jatkossakin tiedon uusista päivityksistä, voit seurata Rakkaus Kynsiin -blogia seuraavilla tavoilla:

Bloglovinissa
Blogilistalla
Facebookissa
Syötteenä

Toivotaan, että panikointi on turhaa, mutta halusin kuitenkin muistuttaa vaihtoehtoisista tapoja seurata blogia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)