21 joulukuuta, 2012

Punastuttaa

Tässä lakkauksessa ei oikein toiminut mikään. Pohjalla oleva Orlyn You're Blushing ei vain sovi minulle, nyt se on toistamiseen todettu. Leimat menivät ihan eri tavalla, kuin ne suunnittelin, eikä ne leimautuneet kunnolla. Strassitkin näyttää tässä vähän hölmöltä.

Viime aikoina on ollut leimauksen kanssa ongelmia enemmän kuin yleensä, niin laitoin tilaukseen uuden XL-stampperin. Pitää ainakin kokeilla, onko vika siinä vai minussa :D
-China Glaze, Strong Adhesive Base Coat*
-Orly, You're Blushing, 2 kerrosta
-leimat Konadin mustalla, laatasta A45*
-mustia 2mm strasseja**
-Seche Vite
*tuotteet MiMaxilta
**tuotteet Sanna Taralta

Meinasin jättää nämä julkaisematta, koska on nämä oikeasti aika kamalat. Mutta edelleen seison päätökseni takana julkaista jokaiset lakkaukset, jotka vähintään puoleksi päiväksi jää mun kynsille. Ihan vain siitäkin "ilosta" että muut näkee, ettei aina voi onnistua ;)

Mitä mieltä olette, jatkanko näiden epäoonistuneiden kynsien julkaisua, vai esittelenkö vain ne onnistuneet yksilöt?

In english: In this mani nothing really worked. Orly's You're Blushing just isn't my shade, stamping went horribly wrong, and rhinestones look like they should be somewhere else :D

16 kommenttia:

 1. Ihan todella ihanat, ainakin ite tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Omaa silmää ei miellyttänyt, kuten tekstistä ehkä saattoi päätellä ;)

   Poista
 2. Oikein kivat kynnet. Ite oisin lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Ja Orly näyttää erittäin hyvältä, joten jos haluat luopua siitä tai vaihtaa sen johonkin, niin voisin antaa sille hyvän ja rakastavan kodin. =D
  Ite tuskailin leimaamisen kanssa kahellaki kiinanihme-stampperilla, mutta valkosen XL-stampperin kanssa oon vasta päässy jyvälle leimaamisen suosiosta. Vielä on opeteltavaa, mutta alku on ainakin lupaavaa. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Valkoinen XL-stampperi mulla on myös, magnolta keväällä tilattu. Nyt tilasin toisen samanlaisen tilalle, ei maksanut MiMaxilla montaa euroa, niin tuleepa sitten todettua että kummassa vika on ;)

   Laita mulle sähköpostilla vaikka listaa, mitä sulla olis tarjota Orlysta vaihdossa ;) rakkauskynsiin@gmail.com

   Poista
  2. Tilasin omani Cesarsilta, kun piti saada alennuskuponki käytettyä vuoden loppuun mennessä. =)

   Laitan s-postia ihan tuotapikaa.

   Poista
  3. Niin sulla on se musta vartinen. Mulle muuten tuli jo uusi leimasin, ja siinähän se vika oli. Oli kulunut tai jotain, koska uusi leimasi taas loistavasti :)

   Poista
  4. Joo, mulla on musta. Oli alkuun "vähän" ärsytys, kun se valkoinen pää keräs kaikki pölyt ja kissankarvat ja puhdistaessa lähti irti ja pyöri ties missä keräten kaiken eteensä sattuneen, mutta oon oppinu elämään sen asian kanssa, koska leimaaminen vihdoin onnistuu. =)
   Mahtavuutta, uusi on aina uusi, eikä kai mikään kestä loputtomiin. =)

   Poista
 3. Ei mustakaan nuo pahalle näytä. :) Mä oon sitä mieltä että jatkat vaan epäonnistuneidenkin kynsien postaamista, jokaisella on oma maku ja tykkääjiäkin varmasti löytyy, vaikket itse joistakin pidäkään. Ja eihän kaikki lakkaukset voi aina onnistua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rohkaisusta! :) Mielipidejuttujahan nämä tosiaan on... Ja onhan siinä vielä sellainenkin puoli, että muut näkee sitten mitkä ratkaisut toimii ja mitkä ei omasta mielestä:D

   Poista
 4. ei kylä näytä yhtää huonolta! :o mutta ehdottomasti julkaise kaikki lakkaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ei vain voi tykätä, kun tekovaiheessa oli ongelmia ;) Mutta kiitos!

   Poista
 5. nämä ei todellakaan ole epäonnistuneet! :) Minusta on kiva jos julkaisee myös epäonnistuneista kynsistä kuvia. Kukaan ei voi olla täydellinen. Ja kaikillahan on oma näkemys aina kaikesta. Toisen aarre on toisen roska. Myöskin epäonnistuneiden kynsien julkaiseminen voi antaa vinkkejä esim. että miten jotakin ei kannata tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se kyllä on. Toisaalta pidän rimaa itselleni niin korkealla, että lähes aina jos on jotain virhettä kynsissä, niin se on automaattisesti mun mielestä epäonnistunut. Aika monista kynsistä jätän valitukset pois, koska lähes jokaisesta omasta lakkauksesta löydän vikoja :D Ja jos vaikka joku muu tekisi samanlaiset kynnet, ne voisivatkin näyttää kivalta ;) Ehkä mä jatkan tällaistenkin julkaisua, ja yritän nieleskellä niitä moitteita!

   Poista
 6. Mitä ihmettä, mun mielestä nää on aivan ihanat <3 Laske vähän rimaa ja postaa vaan kaikki kynnet kuten tähänkin asti:)

  Miten tuo Orly toistuu kuvissa, kun mulla on sama lakka mutta en ole ehtinyt vielä lakkaamaan sillä ja jotenkin mielsin muistinvaraisesti ruskeammaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Jostain syystä nämä ei livenä toiminut :D

   Aloin kyllä itsekin oikein ajatella näiden kommenttien myötä, että ehkä voisin todella laskea sitä rimaa. Mennään sillä mitä on annettu, eika vaadita itseltä liikoja :D

   Tuolla Orlyllä lakatessa tulit sinä mieleen, on jotenkin niin sun värinen :) Ehkä aavistuksen liian liila noissa kuvissa. Mutta näyttää kyllä kynnelläkin enemmän liilalta kuin pullossa :)

   Poista
  2. En tosiaan ole paras neuvoja kun itsekin syyllistyn ylikriittisyyteen mutta tiedän tunteen siis oikein hyvin:D

   Täytyypä koettaa saada lakattua Orlylla, olin tosiaan katsonut swatcheista sävyn lilammaksi kuin mitä se sitten pullossa tai edes kiekolla oli ja ihmettelin sitä silloin kun lakka mulle kotiutui. Tosin kaunis se on pullossakin, eipä sillä:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)