22 joulukuuta, 2012

Kahdet kynnet, talviset ja jouluiset

Nyt esittelen kahdet kynnet, omani, ja kaverin tytölle tekemäni.

Ei mulla näistä paljoa sanottavaa ole, mutta haluan kehua tuota Laylan Ceramic Effect -lakkaa. Sitä on kynsien kärjissä vain yksi varovainen ohut kerros, ja glitteriä tuli silläkin jo todella paljon! Ja ihana koostumus, jota en osaa kuvailla, muuten kuin että oli mainio levittää :) Kimallus tässä on hillittyä, vähän ehkä niinkuin OPIn Pirouette My Whistlessä.

Näitä Laylan CE-lakkoja on olemassa enemmänkin, huomasin nämä Belegwenin blogista, mutta Kokkolasta en löytänyt kuin tätäja paria muuta. Hintakin oli suolaisen kympin verran.
-China Glaze, Strong Adhesive Base Coat*
-essie, Mezmerised, 2 kerrosta
-leimat Konadin valkoisella, XL-laatasta M
-Layla, CE51
-Seche Vite*
*tuotteet MiMaxilta

Valokuvat omista kynsistä on vähän hassut, ainakin tällä koneella millä nyt olen. Kotikoneella ne näytti vielä hyviltä. Omituista, tällä näytöllä ne ovat paljon punertavammat, tummemmat ja rakeisemmat kuin omalla koneella :/

Nyt niihin jouluisempiin kynsiin. Kaverin tyttö on kuulemma ihastellut mun blogia jonkun aikaa, ja on halunnut tulla kynsilakattavaksi, eilen sitten vihdoin löytyi kaikille sopiva aika :) Päätettiin tehdä jouluiset kynnet, ja tyttö antoi minulle vapaat kädet suunnitteluun.


Pohjalla kaksi kerrosta China Glazen Ruby Pumpsia, koristeena tarroja. Oltiin tytön kanssa molemmat tyytyväisiä näihin kynsiin :)

Julkaisen tänään vielä toisenkin postauksen, että pääsen ajantasalle kynsieni/blogini kanssa. Postaukset on olleet vähän aikaa yhtä lakkausta jäljessä koko ajan, nuo ylläolevat sinisetkin poistin jo toissapäivänä, ja nyt on kynsillä jo toiset lakkaukset niiden jälkeen :D

In english: Not much to say about the blue nails above. Except Layla's Ceramic Effect 51 is simply a pleasure to use. Nails in the last picture are my friend's daughter's. She's twelve, and very interested about nail art. She wanted chrismas mani, and I did it with two coats of China Glaze's Ruby Pumps and stickers.

16 kommenttia:

 1. Nuita Laylan CE-lakkoja on ainakin Ylivieskan Kärkkäisellä, hintaa reilut 7 euroa.. Jos kulkee lähistöllä, kannattaa käydä kattoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä meinasin käydä pari-kolme viikkoa sitten, mutta en pelkästään lakkojen takia viitsinyt lähteä ajeleen... Näin joulunalla saa rahat käytettyä muutenkin aika hyvin, ja Kärkkäisen reissut ei yleensä ole sieltä halvimmasta päästä :D Sitä en tiennyt, että ne oli vielä halvempia siellä, taidankin vuoden alusta siellä pyörähtää ;)

   Poista
 2. Mä en tiennyt että säkin asit täällä Kokkolassa:)
  Mutta hienot kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Täällähän minä ;) Ei varmaan ole useastikkaan tullut puheeksi :)

   Poista
 3. Siis mitä ihmettä ?! :D Sinäkin asut Kokkolassa ?! Oon aina ajatellu että asut jossain kaukana Helsingin lähellä ja ei kukaan täällä pienessä Kokkolassa asu :D
  Mutta on nätit kynnet (: Mistä kaupasta löysit tuon Laylan ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Sinä ilmeisesti asut kans? :D Prismasta löytyi, ja oli pari muutakin vaihtoehtoa tosiaan! Ei vain malttanut kaikkia kerralla ostaa ;)

   Poista
  2. Kyllä asun. :D

   Mutta siis missä päin Kokkolaa asut? Minä asun NynäsParkin vieressä, tai ihan siinä lähellä, ja jos et tiedä mikä on NynäsPark niin se on jalkapallokenttä Isokylän koulun lähellä :D

   Poista
 4. kiitos taija, nää on oikeesti ylihienot. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä <3 Onko ne pysynyt hyvin? :) Ja hyvää joulua teille!

   Poista
 5. onhan ne hyvin pysynyt. vasemmankäden pukki irtosi yöllä ja oikeen käden keskariin onnistuin sotkemaan kultaväriä, kuin ravistelin geelikynää. pitäis olla varovaisempi ja pitää korkit kiinni :D muuten nää on ihan samanlaiset kuin tullessa + samt sinne ! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)