24 joulukuuta, 2012

Liitutaulukynnet, ja jouluntoivotus

Näin jouluaatoksi on postattavana vähemmän jouluiset kynnet :D Oon ihan ajantasalla näiden lakkausten julkaisemisessa kuitenkin, koska nämä ovat vielä tälläkin hetkellä kynsillä. Kohta vaihdan aavistuksen jouluisempiin kynsiin ;)

Tein nämä ystäväni valmistujaisiin, ja itsellä oli jälleen mustaa yllä. Halusin mustavalkoiset kynnet, ja pitää koristelut yksinkertaisena. Ei mitään ulkonevaa, koska jouluvalmistelut oli hieman vaiheessa, niin niiden piti kestää hyvänä iltaan asti. Eikä mitään glitteriä, koska ne pitää olla helpot poistaa, koska ei tänäänkään ole liikaa aikaa ;)

Päädyin maalailemaan viivoja ja palloja. Tein ensin nuo ristikot etusormiin ja nimetömiin. Loput kynnet olin ajatellut tehdä kokonaan pilkuilla, mutta kokeilin kuitenkin miltä näyttäisi jos tekisin nekin vain vinoittain kärkiin. Näytti niin kivalta, että jätin nämä näin :)Olin näillä päivän verran, ja illalla ennen juhliin lähtöä päätin matata nämä. Tykkään näistä vielä enemmän matattuina, koristelutkin erottuu paremmin, kun ei tule heijastuksia :)Näissä on pohjalla kaksi kerrosta OPIn Lady in Blackiä, viivat tehty Orlyn Instant Artistilla sävyssä Crips White, ja pallot dotting toolin avulla Orlyn French Tip -lakalla. Mattapäällyslakkana on flormar.

Nämä on niin mun näköiset, ja vaihteeksi tunnen onnistuneeni ilman leimausta tai siirtokuviakin ;D Nyt alan tekemään jouluista ranskalaista kynsille (joo, taas!) ja lähden jouluviettoon! Tällä kuvalla, johon olen käyttänyt valtavaa kuvanmuokkausosaamistani, haluan toivottaa lukijoille

Ihanaa ja rauhallista Joulua!


In english: I did this black and white mani, because I was wearing black at my friend's graduation party. I didn't want any glitter on my nails, because it must be easily removed since I don't have too much time to do my christmas nails. So with this picture I wish all of you very merry christmas, and I'm off to do christmasy french mani, again! :D

14 kommenttia:

 1. Molemmat versiot on kyllä kivat mutta varsinkin nuo matatut!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkäsin todellakin matatuista, ajattele että mulla ei ole vielä ollut ennen mattamustia kynsiä :D Kiitos myös jouluntoivotuksista :)

   Poista
 2. Niin ja Hyvää Joulua tietenkin!:D

  VastaaPoista
 3. Upeat, matatut vielä hienommat:) Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Liian harvoin tulee matattua kynsiä :)

   Poista
 4. Todella upeat matattuna sekä hyvää joulua! :)

  VastaaPoista
 5. voi vitsi miten ihanat!! ^_^

  VastaaPoista
 6. Ihanaa joulua myös sinulle Vanquish! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)