20 tammikuuta, 2014

Uusia lakkoja, ja kuppikakkujen kuorrutteen resepti

Mulla ei ole vielä näyttää uusia kynsiä, kun en ole parin lakkauksen kuvia saanut käytyä läpi. Oli astetta kiireisemmät vapaat :) Esittelen teille sen sijaan lakkaostokset, kun pitkästä aikaa sorruin shoppailemaan hieman enemmän. Oon aika hyvin ollut ostostelematta, enää ei pystynyt :D Lisäksi laitan postauksen loppuun ihan mahtavan reseptin kuppikakkujen kuorrutteelle, joka näin ensikertalaiseltakin onnistui :)

Kävin Gina Tricotilla metsästämässä "legendaarista valkoista", mutta eipä siellä ollut. Kaivelin syntisen pientä lakkalaatikkoa Kokkolan GT:ssä, ja siellä oli vain glittereitä ja jotain omituisen värisiä cremejä. Joo, ne lakat on akryylisessä ehkä 20x20x30 kokoisessa laatikossa, ei puhettakaan mistään kivasta telineestä, josta niitä voisi tarkkailla ilman että poimii sylillistä lakkoja päältä pois, että näkee alimmat. Tämä pitää lisäksi tehdä ahtaassa välissä kassan edessä, johon sitä jonoa nyt voi joskus kertyä. Voisi olla melkein palautteen paikka ;) Ei siiinä mitään, kun sain muutaman lakan siitä valittua, niin huomasin jättäneeni lompakon kotiin. Jos ei olisi ollut muutakin ostettavaa keskustasta, en olisi viitsinyt vaivautua palaamaan takaisin.

No jos niihin lakkoihin sitten :D Kuvassa koreilee myös GOSHin kultainen glitterlakka, jonka ostin Emotionilta. Olen tällä hetkellä metsästämässä mulle sitä oikeaa kultaista glitteriä.


Sitten seuraavaksi Cesarshopin tilaus. En ala näitä sen kummemmin selittelemään, kaikki paitsi Sechen lakka on olleet pitkään jo himotuslistalla, mutta se nyt sattui olemaan tarjouksessa.


Ja viimeisenä tilaus Adeninalta. Seche Viteä mulla kuluu melkein pullo kuukaudessa, joten sitä tarvitsee aina. Lisäksi tilasin hopeisia korumaisia siirtokuvia, jokaista lajia, mitä heiltä löytyi :D Lisäksi kolme purkillista erilaisia niittejä. Ja siveltimiä reunojen siistimistä varten, tuosta kolmen paketista kaksi käy siihen tarkoitukseen oikein hyvin :)


Nyt kelpaa taas hetken aikaa, ennen kuin maltan ensi tilistä investoida Gwen-kokoelmaan ;)

Nyt sitten poiketaan hieman blogin aiheesta, löysin niin kivan kuppikakkujen kuorrutteen reseptin, että ajattelin jakaa sen teille. Tässä ensimmäiset mun tekemät kuppikakut.


Pohjan reseptiä en jaa, koska siitä en oikein pitänyt, mutta valkosuklaa-voikreemi -kuorrute oli taivaallinen :) Ohje täältä:

90 g valkosuklaata
175 g voita
1 tl vaniljasokeria
3 ½ dl tomusokeria

1. Sulata valkosuklaa. Anna jäähtyä hetki.
2. Vaahdota voi ja vaniljasokeri sileäksi. Lisää joukkoon valkosuklaa ja vatkaa ne sekaisin.
3. Lisää vähitellen tomusokeria, kunnes seos on kuohkea.
4. Pursota tai levitä!
 
Huomenna sitten palaillaan taas lakkausten pariin, esittelen teille jo kertaalleen blogin Facebook-sivulla näytetyt kynnet :)

17 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia ja söpöjä kuppikakkuja =)

    VastaaPoista
  2. Eilen tein kauralastuja, ja nyt tekee mieli kuppikakkuja. Oivoi, kai se on pakko taas leipoa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta, kuin kynnet jauhoihin :D Mä en ole kova leipuri, mutta tällasia helppoja tulee joskus tehtyä :)

      Poista
  3. Omnom. Ei saa laittaa tällaisia kuvia:D Ei nuo lakat ehkä niinkään mutta kuppikakut! No joo, olisin kyllä huolinut tuon a englandin itsekin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelinkin, että kai tänne nyt lakkojen kuvia saa laittaa ;D Mä olin ensin, ettei yksikään noista Balleriinoista kiinnosta, mutta yhtäkkiä tuo kaikkein vähiten mun sävyinen alkoi kiinnostaan :D

      Poista
  4. Mikä ton GT:n lakan nimi on, jossa on noita sydämmiä? :D Ihanat kuppikakut. Otin kuorrutteen reseptin talteen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä lakalla on niinkin yllätyksellinen nimi, kuin Hearts :D Tuo kuorrute oli kyllä makoisa, pitää kokeilla sitä jonkun kakun päällekin :)

      Poista
  5. Ompas tosi suloisia kuppikakkuja! :3 Ja ihania ostoksia. :)

    VastaaPoista
  6. Ginan Whitea en oo nähnyt hyvään hetkeen Helsingin ytimenkään 2:ssa liikkeessä lainkaan, vaikka silloin tällöin aina luenkin jonkun sen taas ostaneen. Mistä ne niitä löytää..? Yksi pullo onneksi on jo vanhastaan mutta hullu tarttis varapullon. ;)

    Kivat ostokset ja voi nuo kuppikakut nams; tekis mieli alkaa leipoo vaikka enhän mä ees leivo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kuluisi valkoista lakkaa enemmänkin, OPIn Alpine Snowta on mennyt jo kolme pullollista :D Ei vain raaskisi perusvärejä ostaa noin kalliilla, niin ajattelin kokeilla GT:tä ;) Mä en kans ole mikään leipuri, mutta joskus tulee innostuttua! Varsinkin rauhallisina vapaapäivinä, jos kynsillä on vielä hyväkuntoinen lakkaus ;)

      Poista
  7. Oih! Ihania lakkoja oot ostanu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meinasi alkaa tulla liikaa tilaa syntilaatikkoon ;)

      Poista
  8. Ihania lakkoja oot ostellut ja kuppikakut näyttää herkullisilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kuorrute oli kyllä hyvää, harmi, kun pohja ei ihan onnistunut ;)

      Poista
  9. Lakkojen nimet ois kivat postauksessa, mua noi Gina Tricot kiinnostaa. Tykkään niiden lakoista ja keräilen niitä ja tästä en osaa suoraan kuvasta sanoo et löytyykö jo mun kokoelmasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisäänpäs nuo muutkin illan aikana vielä tuonne! Ginat olis vasemmalta oikealle: Top of the Line, Sparkling Silver, Hearts ja Space Heaven :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)