31 tammikuuta, 2014

Pari Picture Polishia

Tällä kertaa hyvin kuvarikas postaus kaksista kynsistä, joista toisiin panostin, ja toisiin en ehtinytkään.

Tilasin Harlow & Co'lta pari Picture Polishin lakkaa, ihan pelkästään tilaamisen ilosta. Heavy Metal iski minuun jo nimensä puolesta, lisäksi tummia hopeisia shimmerlakkoja ei voi mun hyllystä löytyä liikaa. Lisäksi ajattelin antaa kauniin mintun sävyiselle Geodelle mahdollisuuden, vaikka pelkäsin, etten tällaisesta kökkölakasta pidäkään.


Esittelen ensin kuvat Geodesta. En alkanut lakkaamaan sillä suoraan kynnelle, koska pelkäsin peittävyyden riittämättömyyttä. Lakkasin alle kaksi kerrosta Gina Tricotin Candy Mintiä, joka sävyltään sopi mun lakoista parhaiten Geodeen. Sen päälle lakkasin kerroksen Geodea, mutta kaksikin olisi saanut laittaa. Glittereitä ei meinaan tullut yhdellä kerroksella tarpeeksi, mutta toisaalta  riittävästi mun makuun. Tätä en sitten ehinyt kolmessakaan päivässä koristella, mutta nautin silti vaaleista kynsistä sinältäänkin.Seuraavaksi Heavy Metal. Ajattelin ensin, että tämä on ihan tusinatavaraa, mutta tämä aiheuttikin sitten suurempia tunteita kuin odotinkaan. Käytin sitä osana skittletteä, varmuuden vuoksi kahdessä kynnessä, että voin varmasti muodostaa siitä mielipiteen. Se olikin ihan mieletön, täynnä niin isoa shimmeriä, etten tiedä voiko sitä enää shimmeriksi kutsua. Kahdella kerroksella täysi peittävyys, ja mieletön kimallus. Meinasin tukehtua mun onnenkyyneliin!

Skittletteen käytin lisäksi tuttuun tapaan lisäksi tekstuuria, cremeä, niittejä (+helmiä) ja siirtokuvia.

 Orly - Nail armor, OPI - Lady in Black, Zoya - Dahlia, Picture Polis - Heavy Metal, Essie - Set in Stones, Seche Vite*. Siirtokuvia*, erilaisia niittejä* ja mustia helmenpuolikkaita. *tuotteet saatu esiteltäväksi Adeninasta, **tuotteet saatu esiteltäväksi MiMaxilta

Näitä mustia skittlettejä tulee "valitettavasti" näkymään vielä paljon, koska meillä on monenlaisia tilaisuuksia talven aikana tiedossa. Yrittäkää jaksaa.

Mun postauksen aloituksessa luki ensin, että "lyhyt, mutta kuvarikas postaus", kävin kuitenkin äsken ottamassa sanan "lyhyt" pois, kun tekstiä tulikin enemmän, kuin ajattelin. Huomatkaa myös, että yritin välttää ylenmääräistä hymiöiden käyttöä, koska se on omissa teksteissä  alkanut ärsyttää. Nyt onnistuinkin olemaan käyttämättä ainoatakaan!

4 kommenttia:

 1. Mulle tulee niin mieleen noista ekoista kynsistä pyjama, en tiedä miksi :D Toinen lakkaus onkin aivan päinvastaisen näköinen hienosti yhdistelty skitlette (: En itse pysty millään vähentämään hymiöiden käyttöä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää minunki mielestä hieman pyjamaiselta :D Mä luulen kans vähän, että saattoi olla ainoa hymiötön postaus tässä blogissa, ei ollut mun juttu ;)

   Poista
 2. Pirteät noi mintut, musta-hopeat on taas niin omia heiniä, tosi kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli kans mun näköiset, ja seuraavaan mustaan skittletteen pääsee varmaan samat lakat taas ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)