13 tammikuuta, 2014

Ruskea Failette

Mun on tarkoitus siedättää itseni ruskealle kynsilakalle. Huomasin Muir Muir on the Wallin kanssa, etten pitänytkään siitä, kun se oli niin rusehtava. Siedätys olisi hyvä aloittaa pienissä erin, mutta voihan myös maalata kaikki kynnet inhokkivärillä, niinkuin nyt tein.

Käytin pohjalla OPIn lakkoja, niistä löytyy mun ainoat omistamat ruskeat. Otin lakkaukseen kaksi turvalakkaa, My Private Jetin (pikkurilli) ja What Widardry is This -tekstuurin (keskisormi). Nimettömissä ja peukuissa klassikkoruskea, josta niin kovasti haluaisin pitää, You Don't Know Jaques. Etusormessa sitten varsinainen ällötys, Suzi Loves Cowboys.

Melkein tykkäsinkin kynsistä yksivärisinä, mutta kun ajatuksissa siinti kaunis ja tyylikäs skittlette. Aattelis, että jos tekee paljon jotain, se myös onnistuisi. Mutta toisaalta jos tekee paljon, ei voi aina riittää ideoita. Niimpä pilasin tämän sitten koristeluilla.
Kai nämä nyt näyttää tarpeeksi sekavilta, kun missään kynnessa ei ole pelkkää cremeä. Löytyy microglitteriä, lastua ja kiilloitettua tekstuuria. Onneksi pikkusormi on sentään kiva, sitä katsellessa menikin kaksi päivää kivasti :D Näiden jälkeen tyytyväisenä nakukynsillä naputtelen tätä postausta. En aio laittaa mitään, ennen kuin keksin jotain oikeasti kivaa. Ja ei, skittletteä ei ole tulossa, ehkä ;)

7 kommenttia:

 1. Täällä toinen jolla ei kovin montaa ruskeaa lakkaa löydy, sama trauma huulipunissa, ehkä niistä tulee itselle liian ysäri olo. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, ruskeat huulipunat! Mulla varmaan vieläkin pyörii jotain kuparinvärisiä laatikonpohjalla :D

   Poista
 2. Tulee joskus päiviteltyä postauksien mitäänsanomatonta otsikointia, johon sorrun itsekin, mutta tästä otsikosta sulle kyllä täydet pisteet! Eikä edes sillä että olisin samaa mieltä. :)

  VastaaPoista
 3. Minä taas en saa tarpeekseni ruskeista lakoista! Kunhan ne ei oo semmosia sinappikakkoja (China Glaze Desert Sun) tai normikakkoja (se OPIn San Fran -kokoelman ruskea cremetekstuuri). Ei tämä failette ole! Erityisesti toi glitterliuku Jacquesin päällä on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitipä oikein guuglata tuo Desert Sun, hyi hyi! Ilmankos en halunnut muistaa, mitä nimen takaa löytyy :D Kiitos kehuista, glitterit kyllä pelasti tän, kun vie enimmän huomion väriltä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)