15 joulukuuta, 2013

Siirtokuvilla koristeltuja

Esittelen tässä postauksessa kahdet kynnet, joista ei erikseen ole paljoa kerrottavaa. Tehtiin Belegwenin kanssa vaihtareita, ja tässä mulle kotiutuneet lakat.


W7 Moondust ja Essencen Miss Universe. Tosi nättejä molemmat :) Näistä ekana lakkasin Moondustin, joka peitti muistaakseni kahdella kerroksella. Koristeeksi olisin halunnut paksummat mustat leimat, mutta vanulappujen puutteessa turvauduin siirtokuviin. Kuvio oli liian ohut näin kimaltavalle lakalle, eikä ne kovin erottuneet edukseen.Seuraavana kynnet jostain marraskuun lopulta. Lakkana A Englandin Sleeping Palace*, joka on rusehtavan liila hololakka. Koristeeksi valitsin siirtokuvat arkista Y061*, ja kukkien keskelle laitoin glitterit China Glazen Doll House lakasta. Kärkiin töpöttelin vielä saman merkin Full Spectrumia.
*tuotteet saatu esiteltäviksi Adeninasta
Tämä oli nyt vähän pikapostaus, ensi kerralla näette sitten kolmet kynnet, että pääsen ajantasalle taas näiden kanssa ;)

4 kommenttia:

 1. Lakkasin just tänään kynsille sen sun vaihtarilakan, se on kaunis, mutta en keksi tälle mitään koristeluja! :D Onneksi on vielä ilta aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä mietiskelin kans aika kauan, että miten sen oikein koristelee :D

   Poista
 2. Kummatkin kynnet näyttää oikein hyvälle :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)