04 joulukuuta, 2013

Kaunista ja harmaata

Nyt näytillä A Englandin King Arthur, jonka sain Adeninasta esiteltäväksi :)


Tämä oli erittäin mieluinen lakka mulle, tyylikäs shimmerinen tummanharmaa, ja jossa siveltimen vedot jää kivasti näkyviin. Lakka olisi peittänyt kahdella kerroksella, mutta lakkasin molemmilla kerroksilla myös kärjet, niin levitin kolmannen että saisin siveltimen vedot nätisti. Tässä kuva lakasta kynsillä ilman koristeluja, aavistus sinistä heijastuksessa on peräisin salamasta, ei lakasta.



Koristeluiksi valitsin hopeiset leimat. Melkein harmittaa, kun menin peittämään lakan lähes kokonaan. Jälkiviisaana olisi pitänyt vain laittaa kynnen tyveen jotain. Onneksi sentään leima on ihan kiva, yks mun suosikkikuvioita :)



Lakka on siis A Englandin King Arthur, ja leimat on XL-laatasta M, leimauslakkana Barry M:n Silver Foil. En oikein keksi enää muuta sanottavaa näistä :) Seuraavaa postausta saattaa joutua odottelemaan sunnuntaihin, tai sitten ryhdistäydyn, ja kirjoitan teille jo perjantaina jotain ;)

6 kommenttia:

  1. Tajuttoman kaunis metallinharmaa!

    VastaaPoista
  2. Munkin on jo pitkään pitäny yhdistää King Arhur hopeisiin leimauksiin, mutta mukamas ei millään ole muistanut silloin lakkaa kynsiä. Ehkä nyt jo pikkuhiljaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämähän tuli sitten hyvänä muistutuksena :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)