26 joulukuuta, 2013

Pikaiset aattokynnet

Lakkasin jouluaattoaamuna hyvin pikaisesti kynnet. Lakkavalinnasta ei ollut paljoa epäselvyyttä. Sonne alkoi hyvissä ajoin ennen aattoa hehkuttamaan China Glazen Ruby Pumpsilla, ja onhan se nyt vaan niin joululakka. Viime jouluksi tein sillä ranskiksen, tällä kertaa laitoin sen koko kynnelle.

Tämä ei peitä kynsirajaa mun makuun tarpeeksi kolmellakaan kerroksella, ja sävykin on yksinään hieman epäsopiva mulle. Laitoin alle A Englandin Percevalia* yhden kerroksen, ja päälle kaksi kerrosta Ruby Pumpsia. Nyt oli peittävyys ja sävykin mun mieleiset :) Koristeeksi valitsin valkoiset siirtokuvat, joiden keskelle sain kivasti kirkkaat strassit**.
*saatu esiteltäväksi Adeninasta
**saatu esiteltäväksi MiMaxiltaJos tarkoitus oli tehdä yksinkertaisen tyylikkäät juhlakynnet, niin omasta mielestä onnistuin. Huomenna esittelen teille sitten jotain hyvin epäjouluista ;)

6 kommenttia:

 1. Kauniit!
  "Onneksi" en omista kyseistä lakkaa, niin ei tarvitse sillä lakata;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, se on vähän paha, kun on tällasia must-lakkoja :D

   Poista
 2. Onkohan tästä ruby pumpsista tosissaan olemassa kaksi versiota, kun osalla tuntuu että lakka peittää pidemmätkin kynnet kahdella kerroksella, mutta osalla neljäkään ei välttämättä riitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että on eri versioita, kaikki tuntuvat jellypohjaisia olevan. Tässä on samaa vikaa, kuin monessa punaisessa lakassa, että periaatteessa kyllä peittää, mutta kärjen "raja" jää tummana näkyviin.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)