20 marraskuuta, 2011

Tämän viikon tylsät kynnet ja ihanat hankinnat

Tällä viikolla on ollut todella kiire, pahoittelen viikon mittaista taukoa blogissa! Tämäkään ei varmasti ole monen mielestä kunnon postaus, mutta tuntui että jotain pitää täälläkin nyt julkaista :D

Tässä ensin kuva mun "synttärikynsistä", jotka tein eilen. Synttärit oli jo perjantaina, mutta juhlittiin lauantaina. Harmi vain, että tuli niin kiire että oli vain 15 minuuttia aikaa kynsille :( Äkkiä sitten valkkasin hyllystä OPIn Lucerne-tainly Look Marvelousin, ja päälle parit tähtikuviot ja pikakuivattaja. Testasin tuota Seche Viteä, mitä tilasin pikkupullon MiMaxilta. Ihan hyvältä vaikutti, vaikka haisikin kamalalle. En laita kuvaa lakasta, koska tämä postaus on muutenkin täynnä kuvia.Ostin Glitz & Glamin blogikirppikseltä kolme lakkaa, ensimmäit China Glazet ja Color Clubin. Minna oli lisäksi laittanut kivoja perhostarroja kaupanpäälliseksi :) Testailin paria lakkaa heti kynsiin, ja ihan hyviltä vaikuttivat! Kynsille pääsi Color Clubin With Abandon ja nimettömässä China Glazen Cords. Tuota vihreää Tree Huggeria en ole vielä testannut, on vielä liian keväisen värinen ;)
Tässä OPI ostokset Emnotionilta, halusin jotain kaunista lakkaa joulukynsiä varten. Tuon pinkin ostin kaveria ajatellen, teen hänelle piakkoin kynnet, ja hän on tykästynyt kaikkeen pinkkiin ;) Alla vielä kuva MiMaxin tilauksesta joka saapui perjantaina.Tilasin vihdoin sivellin setin, koska tuollaista viuhkaa olen tahtonut. Uudet Konadin laatat, microhelmiä, helmenpuolikkaita, tähtikuvioita, water decalseja, minipullo Seche Viteä ja viisi color wheeliä. Pääsen laittamaan suurimman osan lakoista nyt kiekoille :) Oon ajatellut laittaa ne merkeittäin. Tarvin siis jossain vaiheessa noita lisää. Sain kaupanpäälle kaksi fimopötköä, mutta en vain omista leikkuria :D Pitänee laittaa seuraavaan tilaukseen :)

3 kommenttia:

 1. Ei niihin fimoihin välttämättä tarvi leikkuria. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania ostoksia!
  Itsellä on neljä swatch- hyrrää ja kahdessa niissä on koristeluja, toisia en ole vielä käyttänyt, mutta pitää tilata niitä vielä ainakin neljä, että saan kaikki swatchattua..

  VastaaPoista
 3. Kissa: Täytynee varmaan kokeilla keittiöveistä? :) Vai millä olet itse leikannut?

  Rose: Kiitos! Paljon vain jäi vielä tilaamatta ;) Tänään voisin yrittää osaa laittaa, kun en uusi lakkauksia :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)