09 marraskuuta, 2011

Maailmankaikkeus kynsillä

Siltä nämä näyttää, tupattu täyteen kaikenlaista :D Tykkään näistä kovasti, nämä on niin mun tyyliset! Voisin olla vielä huomiseen näissä, vaikka eilen tein :) Kävin eilen Emotionissa katsomassa olisivatko saaneet Muppetseja sinne, ja nehän oli jo melkein myyty loppuun! Onneksi molemmat mun himoitsemat lakat sieltä löytyi :) Toki haluan lisää tätä kokoelmaa, mutta muita jaksan odottaa. Mukaan tarttui Gone Gonzo ja Rainbow Connection. Sen jälkeen kävin seppälässä etsimässä mustaa lakkaa, ja ainut oli tuo Wet n Wildin Black Creme.

Lähdin kynsiin hakemaan yötaivasta, mutta avaruudelta tuo näyttää :) Kerrankin oli alusta asti selvillä mitä aion tehdä, ja onnistuinkin siinä :) Kaksi kuvaa, koska näyttää vähän erilaisilta eri valossa :) Silti kummassakaan ei näy ihana sinisyys, mikä tuossa glitterissä on. Ihanaa silti, kun on saanut auringossa kuvata!


 
Näitä on kynsillä: Aluslakkana OPI Nail Envy, yksi (!) kerros Wet n Wildin Black Cremeä, yksi kerros OPIn Gone Gonzoa, leimat CN-laatasta Konadin valkoisella (puuttuvat jostain syystä kuvasta). Tähtistrasseja on peukussa ja nimettömässä kaksi, etu- ja keskisormessa yksi ja pikkurilliin ei mahtunutkaan :)Pakkohan ne ostoksetkin oli kuvata :) Ostin myös Mavadryn, vaikka päätin etten sitä enää käytä. Mun Orlyn pikakuivattaja kuitenkin on lopussa ja tuosta OPIn kuivattajasta ei ole mihinkään. Niin joo, ja tuo Wet n Wildin Caleidoscope. En tiedä miksi ostin sen, mutta siinä se nyt on :D

6 kommenttia:

 1. Nätit kynnet :)
  Nuo O.P.I:n Muppetsit ovat niin ihania, harmi vain on hinta niin kova suomessa, että en viitsi ostaa. :/

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Onhan se hinta vähän suolainen, en malttanut kuin kaksi ostaa.

  VastaaPoista
 3. Onpas kimallusta ja hohdetta, tykkään!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat! Rakastan tähtitaivasta ja glitteriä ja näistä kynsistä ne löytyy!!!! Upeat, arvosana täysi 10!!!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)