20 marraskuuta, 2011

Ensilumi kynsillä

Näistä kynsistä mulla on ollut suunnitelma siitä asti, kun sain Konadin m20-laatan. Oon odottanut ensilunta, ennenkun kehtaa tehdä tämmöiset :D Tänään sitten satoi ihan hiutaleita, ja maakin jäi osittain valkoiseksi :)

Meinasin alkaa muuttamaan suunnitelmaa viime hetkillä, mutta onneksi en muuttanut. Mä tykkään näistä näin :) Vaikka tuo olikin vähän isompi kuvio kuin ajattelin, mua ei silti häiritse että ovat osittain päällekkäin. Peukkuun ja nimettömään oli vaihtoehtoina strassit, diamond glitterit, microhelmet tai valkoiset helmenpuolikkaat. Valitsin strassit, koska niistä tulee eniten mieleen jää. Samoin tuo Wet n Wildin Caleidoscope oli nappivalinta kuorruttamaan tämän lakkauksen :)Kynsillä käytetty: aluslakkana OPIn Nail Envy, kaksi kerrosta OPIn Teal the Cows Come Homea, leimat Konadin valkoisella. Tähän väliin laitoin Konadin Top Coatin, ja kirkkaat strassit. Päällimmäisenä Wet n Wildin Caleidoscope. Leimat tosiaan Konadin laatasta m20.

12 kommenttia:

 1. oiii miten ihanat! Ensilumia odotellessa näitä on kiva katsoa ! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat! :) mä oon odottanut jo kuukauden lumen tuloo ja sit kun luin la aamuna tilapäivityksiä niin pomppasin siltä istumalta heti kattoon ikkunasta ulos ja olin niin ilonen :D

  VastaaPoista
 3. Minäkin odottelen innolla ensi lunta, että saisi tuollaisen lumihiutalemanin tehtyä. Vielä ei harmi vaan täällä ole maahan valkoista tuprutellut, toivottavasti asia korjantuu pian!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet :)
  Täällä satoi viime viikolla parikin kertaa lunta, eli pitäisi alkaa tehdä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille kommenteista! :) Itselle ensilumi on aina ihana juttu pimeyden keskellä, mutta kun on kuukauden tehnyt lumitöitä se alkaa jo riittää :D Toivotaan että sataa nyt sinnekin, missä ei vielä ole :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat, tuli heti lumi ja joulu mieleen <3 Aattelin itekkin tehdä sellatteet joulumaiset kynnet pian (: Täälläkin on satanut jo lunta :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos! :) Pitäähän ne joulukynnet saada, kun kerran joulua laittaa muutenkin ;)

  VastaaPoista
 8. Ihan järjettömän hienot, nuo lakat ja kuviot sopii ihan tajuttoman hyvin yhteen! *-*

  VastaaPoista
 9. Ehkä hienoimmat talvikynnet ikinä :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos paljon Jenni ja Lumi! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)